Η καλή εικόνα στέλνει μήνυμα

Η καλή εικόνα στέλνει μήνυμα

Το πλάνο του Μίτσελ είναι αλήθεια πως «βραχυκύκλωσε» τη γερμανική ομάδα, καθώς η συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού άγγιξε το άριστα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν και πολλά λόγια για να περιγράψει την ατυχία που είχε ο Ολυμπιακός χθες βράδυ κόντρα στη Φράιμπουργκ.

Όλα πήγαν στραβά στο φινάλε, από δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Διαβάστε επίσης: Κατσουράνης: «Η καλύτερη εμφάνιση ελληνικής ομάδας για φέτος, ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα» (vid)

Αυτό που δέχθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» στο 93’ από τη Φράιμπουργκ κι αυτό που πέτυχε η Ναντ κόντρα στην Κάραμπαγκ στο 95’.

Ο Ολυμπιακός δεν θα συνεχίσει τον Φλεβάρη στην Ευρώπη και το ματς με τη Ναντ στο Καραϊσκάκη θα είναι το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι των πειραιωτών για τη φετινή σεζόν.

Ωστόσο υπάρχει μια σημαντική «ανάγνωση» από το ματς με τη Φράιμπουργκ επί γερμανικού εδάφους.

Και είναι μια «ανάγνωση» που δίνει μήνυμα ελπίδας για την επόμενη μέρα των πρωταθλητών στο πρωτάθλημα.

Δεν χωρά αμφιβολία πως οι πειραιώτες έκαναν την καλύτερη φετινή εμφάνιση και μάλιστα απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου.

Στάθηκε καλά ο Ολυμπιακός στην έδρα της Φράιμπουργκ και έδειξε με το πλάνο που ακολούθησε ότι ο Μίτσελ είχε «δουλέψει» πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο τρόπος που επιτέθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν υποδειγματικός και τα «ρήγματα» που προκάλεσε η ομάδα του Πειραιά στην άμυνα της Φράιμπουργκ από τα δύο άκρα, έφεραν όχι μόνο το γκολ του Ελ Αραμπί αλλά και μεγάλες ευκαιρίες, όπως αυτή του Μασούρα.

Το πλάνο του Μίτσελ είναι αλήθεια πως «βραχυκύκλωσε» τη γερμανική ομάδα, καθώς η συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού άγγιξε το άριστα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν οι πειραιώτες είχαν βρει δεύτερο γκολ; Η απάντηση είναι προφανής. Πολύ διαφορετικά, αλλά παρά τις καλές ευκαιρίες δεν έγινε το 0-2.

Ο Ολυμπιακός έμεινε «όρθιος» σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Μπουντεσλίγκα, στέλνοντας αναμφίβολα ένα μήνυμα ενόψει των εγχώριων διοργανώσεων.

Οι ερυθρόλευκοι βελτιώνουν την εικόνα τους, διαμορφώνουν μια νέα «ταυτότητα» και παιχνίδι με παιχνίδι και η εμφάνιση επί γερμανικού εδάφους είναι ένα καλό νέο για την προσπάθεια που κάνει ο Μίτσελ ν’ αλλάξει πράγματα.

Το αποτέλεσμα (1-1) δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, καθώς ο Ολυμπιακός μπορούσε να πάρει τη νίκη, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πασχαλάκη.

Η παρουσία του διεθνούς πορτιέρε είναι ένα κέρδος της χθεσινής βραδιάς για την ομάδα του Πειραιά, όπως και η νέα καλή απόδοση του Ντόι.

Ο Εμβιλά ήταν συγκλονιστικός αλλά θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει παίκτης του Ολυμπιακού που να μην έδωσε το 100%.

Οι πρωταθλητές καλούνται να δουν τον αγώνα στη Γερμανία ως «βάση» επανεκκίνησης και αυτό είναι το ζητούμενο για την ομάδα του λιμανιού.

Οι ερυθρόλευκοι δείχνουν ότι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν και μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους στην Ελλάδα.

Όπως φάνηκε και χθες βράδυ οι δυνατότητες υπάρχουν, ο Μίτσελ έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του και θεωρεί πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ