Κατσουράνης: «Η καλύτερη εμφάνιση ελληνικής ομάδας για φέτος, ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα» (vid)

Κατσουράνης: «Η καλύτερη εμφάνιση ελληνικής ομάδας για φέτος, ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα» (vid)

Τι είπε ο Κώστας Κατσουράνης για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Γερμανία αλλά και για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έκανε υπερπροσπάθεια στο Φράιμπουργκ, αλλά στο τέλος του πήγαν όλα στραβά και ανάποδα. Είδε τους Γερμανούς να ισοφαρίζουν στο 90+3’ με τον Κίμπλερ και τη Ναντ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στο 90+5’ να κάνει το 2-1 απέναντι στην Καραμπάγκ, ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων που αφήνει οριστικά τους Πειραιώτες στην τέταρτη θέση του ομίλου του Εuropa League και εκτός συνέχειας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι Ερυθρόλευκοι ωστόσο κρατάνε την εικόνα που είχαν στον αγώνα κόντρα σε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα η οποία φέτος έχει ηττηθεί μονάχα από Μπάγερν και Ντόρτμουντ. Ο Κώστας Κατσουράνης μάλιστα, μίλησε πιο αναλυτικά στην εκπομπή των «Betarades» και αναφέρθηκε τόσο στον αγώνα με τη Φράιμπουργκ, όσο και για τη συνέχεια της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Εφιάλτης για την Ελλάδα: Ταβάνι η 19η θέση στο rankink της UEFA

Ο παλαίμαχος Έλληνας χαφ δήλωσε ότι για 60 λεπτά, αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνιση ελληνικής ομάδας στη φετινή σεζόν. Αναφέρθηκε στη μεγάλη βελτίωση των Πειραιωτών επί Μίτσελ, τόνισε ότι ο Ισπανός έχει βρει ενδεκάδα και πρόσωπα, καθώς στάθηκε και στη συνέχεια της σεζόν, προσθέτοντας ότι ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα μέχρι τέλους.

Αναλυτικά όσα είπε για τον αγώνα με τη Φράιμπουργκ:

«Ο Ολυμπιακός ήταν καλός για 60 λεπτά. Ήταν η καλύτερη εμφάνιση ελληνικής ομάδας για φέτος, σε αυτά τα 60 λεπτά, βάσει και της Φράιμπουργκ που είναι τόσο ψηλά στην Bundesliga. Μια ομάδα που δίνει υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι της, που παίζει με πολλή ένταση και είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπως είδαμε και σήμερα, παρότι δεν ήταν σε καλή βραδιά.

Ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός και νομίζω ότι υπάρχει τρομερή βελτίωση με τον Μίτσελ. Έχει βρει ενδεκάδα, έχει φτιάξει και τα πνευμόνια και την καρδιά της ομάδας, τον Χουάνγκ και τον Εμβιλά. Όταν κουράστηκαν αυτοί οι δύο ο Ολυμπιακός άρχισε να υποφέρει. Θα μπορούσε και να χάσει αφού ξέμεινε από δυνάμεις.

Δεν μπορεί μια ελληνική ομάδα να αντέξει σε αυτόν τον ρυθμό. Ακόμα και σε κακή βραδιά να είναι ο αντίπαλος και να κάνει πολλά λάθη, μια ελληνική ομάδα δεν μπορεί να αντέξει σε αυτόν τον ρυθμό που παίζουν οι Γερμανοί.

Για 60 λεπτά ο Ολυμπιακός κρατούσε πάρα πολύ καλά την μπάλα, είχε πολύ καλή κυκλοφορία, έσπαγε το πρέσινγκ πάρα πολύ εύκολα, κυρίως με τους τέσσερις αμυντικούς του και τους Χουάνγκ-Εμβιλά και πέρναγε την μπάλα εύκολα μπροστά με πολλή ταχύτητα και μάλιστα θα μπορούσε εύκολα να κερδίζει και με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Νομίζω ότι ο Μίτσελ βρίσκει ενδεκάδα πλέον. Και ο Μπιέλ θα είναι βασικός και ο Εμβιλά και ο Χουάνγκ και ο Ελ Αραμπί θα εναλλάσσεται με τον Μπακαμπού. Ο Άβιλα έχει δείξει ότι είναι καλός και είναι ένα σταθερό μπακ».

Για το πρωτάθλημα:

«Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι δεν μπορεί να μείνει εκτός κουβέντας για το πρωτάθλημα. Έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και σιγά σιγά βρίσκει κορμό. Για εμένα θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ