Ο Μίτσελ έχει πλέον τον Ολυμπιακό που θέλει…

Ο Μίτσελ έχει πλέον τον Ολυμπιακό που θέλει…

Το μεγάλο «στοίχημα» του Ισπανού τεχνικού αρχίζει από την Πέμπτη

Ο Ολυμπιακός που τελείωσε το πρώτο μισό της σεζόν στην… προ Μουντιάλ εποχή και ο Ολυμπιακός που έρχεται για την μεγάλη αντεπίθεση. Αν θα τα καταφέρει θα φανεί στην πορεία στο χορτάρι. Αν έχει όμως όλες, πλέον, τις προδιαγραφές για να παρουσιαστεί ως κανονικός Ολυμπιακός στα γήπεδα; Σε αυτό το ερώτημα η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Ο Μίτσελ έχει τον Ολυμπιακό που θέλει και βλέπει την ομάδα να «μπολιάζεται» με ποιότητα σε θέσεις που πόναγε και «φώναζε» πως θέλει ενίσχυση.

Ο Ροντινέι ήρθε φουριόζος με στόχο να είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί στο πρώτο ματς του 2023 με τον Ιωνικό, για αυτό και έπιασε ήδη δουλειά. Ο Μαντσίνι είναι έτοιμος να φιξάρει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό προσφέροντας στον Μίτσελ μια ακόμη, απαραίτητη, λύση για τις πτέρυγες.

Ένα από τα πιο «βαριά όπλα» του Ολυμπιακού εδώ και χρόνια, ο Κώστας Φορτούνης, μπήκε ξανά στο «κόλπο» με τους ερυθρόλευκους να έχουν μόνο να κερδίσουν από την επιστροφή του. Το ίδιο και ο Κασάμι, την ώρα που ο Ολυμπιακός κοιτάζει την αγορά για περαιτέρω ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και όπου αλλού ο Μίτσελ κρίνει.

Ο Ισπανός που έκανε το ξεκαθάρισμα που ήθελε, δούλεψε στην προετοιμασία με τον τρόπο που ήθελε. Και κυρίως χωρίς την πίεση των συνεχόμενων αγώνων και του «πρέπει» που διαχρονικά «βαραίνει» όλους όσους δουλεύουν στον Ολυμπιακό.

Το «πρέπει» που επιστρέφει μαζί με το μεγάλο «στοίχημα» του Μίτσελ από την Πέμπτη κιόλας. Το ματς για τους «16» του Κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο πρέπει να είναι το πρώτο βήμα για την αντεπίθεση που θέλουν και πιστεύουν στο μεγάλο λιμάνι. Στο Κύπελλο που με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί είναι στόχος ισχυρός με την ελπίδα να μπορέσει να μπει σε δεύτερη μοίρα αν ο Ολυμπιακός καταφέρει και αυτό, επιστρέφοντας από το -12 και κατακτώντας το πιο απίθανο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Ο Ολυμπιακός πάντως που δεν έχει την πολυτέλεια να «βλέπει» τόσο μακριά αλλά παιχνίδι με παιχνίδι οφείλει να κάνει την αρχή σε ένα πολύ δύσκολο μονοπάτι που έχει τον τρόπο και την ποιότητα να προχωρήσει όπως γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ