Μια ακόμη μεγάλη δικαίωση για to10.gr – Στα «ερυθρόλευκα» ο Ροντινέι

Μια ακόμη μεγάλη δικαίωση για to10.gr – Στα «ερυθρόλευκα» ο Ροντινέι

Ο Ροντινέι είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, επιβεβαιώνοντας απόλυτα to10.gr

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και με τη… βούλα ο Ροντινέι. Ο 30χρονος μπακ πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με τους «ερυθρολεύκους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Το όνομα του 30χρονου μπακ βρισκόταν σημειωμένο στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρολεύκους» να ολοκληρώνουν τη μεταγραφή. Κάπως έτσι, επιβεβαιώθηκε απόλυτα και το ρεπορτάζ του «10».

Διαβάστε επίσης: Η απίθανη ιστορία που θα συνδέει για πάντα τον Βατσλίκ με τον Μπόνο (pics+vids)

Από τα τέλη του Νοεμβρίου, το «10»  είχε αποκαλύψει τον βασικό στόχο των πρωταθλητών Ελλάδας για το δεξιό άκρο της άμυνας. Από την πρώτη στιγμή μάθατε μέσα από to10.gr το όνομα του Ροντίνει, με τον Βραζιλιάνο να ντύνεται τελικά στα ερυθρόλευκα.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε απόλυτα και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, με τον Ροντινέι να υπογράφει στον Ολυμπιακό για 2.5 χρόνια.

Ο πρώην αμυντικός της Φλαμένγκο ετοιμάζεται να ενισχύσει σημαντικά την αρμάδα του Μίτσελ. Ο Βραζιλιάνος μπακ προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με την Φλαμένγκο, με την οποία είχε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (σ.σ 6 ασίστ), ενώ συνολικά με τη ομάδα της χώρας του είχε 163 ματς, με 6 γκολ και 17 ασίστ. Θυμίζουμε, πως φέτος κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες αλλά και το Κύπελλο Βραζιλίας, όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ