Άρης: Η μεσαία του γραμμή γίνεται πλεονέκτημα

Άρης: Η μεσαία του γραμμή γίνεται πλεονέκτημα

Η επικείμενη απόκτηση του Νταρίντα, σε συνδυασμό με την παρουσία των Ετέμπο, Νταμπό και Γκαρσία δυναμώνει τον Άρη στα χαφ, ενώ ποιοτικές λύσεις για κάποια λεπτά μπορεί να δώσει και ο Ντουκουρέ.

Τα τυπικά απομένουν, μόνο, προκειμένου ο Άρης να ολοκληρώσει μια πολύ σημαντική κίνηση, αυτή της απόκτησης του Βλαντιμίρ Νταρίντα. Ο διεθνής Τσέχος μέσος ταξίδεψε στην Αθήνα μαζί με τον εκπρόσωπο του και συναντήθηκε με τον Θόδωρο Καρυπίδη, ενώ οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια για συνεργασία 2.5 χρόνων.

Ο ποδοσφαιριστής θα λύσει το συμβόλαιο του με τη Χέρτα Βερολίνου και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και από την 1η Ιανουαρίου να τεθεί και επίσημα στη διάθεση του Άλαν Πάρντιου.

Διαβάστε επίσης: Μπακς – Γουόριορς 128-111: Οδοστρωτήρας Γιάννης και πάρτι για το Μιλγουόκι

Ο Τσέχος διεθνής μέσος βρίσκει μια ομάδα που τον εμπιστεύεται και ο Άρης έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή για τα χαφ του. Έναν παίκτη που επί σειρά ετών αγωνίζεται, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο, σε ομάδα ενός από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως είναι η Μπουντεσλίγκα.

Η αλήθεια είναι ότι η μεσαία γραμμή αποτελούσε το «αδύναμο» σημείο του Άρη, σε μεγάλο μέρος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς η επιλογή του Ντιόπ δεν «βγήκε», ο Νταμπό είναι καλός παίκτης, όχι όμως, «εξάρι», ενώ σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε και ο τραυματισμός του Ντουκουρέ στο γόνατο.

Τα πράγματα βελτιώθηκαν σημαντικά για τους κιτρινόμαυρους, με την παρουσία του Ετέμπο, που από την πρώτη στιγμή «συμμάζεψε» τα πράγματα στη μεσαία γραμμή και ανέβασε επίπεδο την ομάδα του με την παρουσία του. Κάτι ανάλογο, περιμένουν οι κιτρινόμαυροι και από τον Νταρίντα.

Ο Νιγηριανός και ο Τσέχος αναμένεται να συνθέσουν ένα πολύ ποιοτικό δίδυμο στα χαφ, ενώ υπάρχουν, φυσικά και οι Νταμπό και Ματέο Γκαρσία, με τον τελευταίο να χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον σε ρόλο εσωτερικού μέσου την τρέχουσα σεζόν.

Υπάρχει, φυσικά και ο Ντουκουρέ, που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, αλλάζοντας με την παρουσία του τα δεδομένα, σε ότι αφορά το μέλλον του στον Άρη, καθώς είχε βρεθεί πολύ κοντά στο να αποτελέσει παρελθόν. Ο Άλαν Πάρντιου, όμως, είναι, αυτός, που αποφάσισε για το αντίθετο.

Ο Ιβοριανός μέσος μπορεί να μην έχει απαλλαχθεί τελείως από την ευπάθεια στο γόνατο του, έχει, όμως, τη δυνατότητα να αποτελέσει μια πολύ ποιοτική λύση για τον προπονητή του στη μεσαία γραμμή, ειδικά για λίγα λεπτά. Φαίνεται, ότι η αδυναμία του Άρη στη μεσαία γραμμή μετατρέπεται σε πλεονέκτημα. Αυτό, μάλιστα, θα βοηθήσει να αναδειχθούν, ακόμα περισσότερο οι άλλες δυο γραμμές, η άμυνα, που δεν θα δέχεται, πλέον, τόσο μεγάλη πίεση και η επίθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ