Ο Ντόρσεϊ τον «στέλνει» Κάουνας…

Τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να χάνονται, αλλάζουν την πορεία μιας σεζόν και μπορεί να αποτελέσει το «κλειδί» για το φετινό όνειρο του Ολυμπιακού

Δεν πέσαμε από τα σύννεφα με την είδηση της αποδέσμευσης του Τάιλερ Ντόρσει από τους Μάβερικς. Δεν το «έχω» με το ΝΒΑ, δεν ξέρω γιατί οι Μάβερικς πήραν τον Ντόρσεϊ και τον «πέταξαν» στη G-League αλλά αυτό που ξέρω είναι πως η ευκαιρία που παρουσιάζεται στον Ολυμπιακό είναι τεράστια!

Είναι μια από τις κινήσεις που μπορεί να γράψουν ιστορία. Να αποτελέσουν το «κλειδί» για το φετινό όνειρο του Ολυμπιακού, το κάτι παραπάνω από την περσινή παρουσία στο Φάιναλ Φορ. Ο Ντόρσεϊ εάν και εφόσον φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα «στέλνει» τον Ολυμπιακό στο Κάουνας.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να απαριθμηθούν οι λόγοι που κάνουν… must την απόκτηση του Ελληνοαμερικανού. Και δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι ο Κάνααν που ήρθε το καλοκαίρι στη θέση του δεν έχει καταφέρει να πλησιάσει καν τα στάνταρ του Ντόρσεϊ.

Ο Τάιλερ Ντόρσει μπορεί να πάει ένα βήμα παρακάτω τον Ολυμπιακό που φέτος έχει τους παίκτες βαρόμετρα σε καλύτερη κατάσταση από πέρσι (βλέπε Βεζένκοφ) και που με τον ενδεχόμενο ερχομό του δεδομένα θα τον ανεβάσει και άλλο. Μόλις λίγους μήνες λείπει από την ομάδα ο Ντόρσει που αν έρθει θα ήταν σαν να μην έλειψε μια μέρα. Όλους θα τους βρει στο ΣΕΦ.

Στον Ολυμπιακό αναγέννησε την καριέρα του και κέρδισε ξανά το δικαίωμα της επιστροφής στο ΝΒΑ, άσχετα αν τελικά εκεί δεν κατάφερε να τους πείσει πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ των Μάβερικς. Στο ΣΕΦ ο Ντόρσει έζησε πιθανότατα την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, δέθηκε με την ομάδα και έβγαλε «γούστα». Θέλω να πιστεύω πως όλα αυτά θα παίξουν ρόλο στην τελική του απόφαση επιστρέφοντας στην Ευρωλίγκα.

Ήδη τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει την κίνηση του για να τον ντύσει ξανά στα ερυθρόλευκα έχοντας ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο. Την Μονακό που τον «χρυσώνει» με ένα απίθανο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι.

Θα επιλέξει το χρήμα ο Ντόρσει και την συμμετοχή του σε μια ομάδα «λεγεωνάριων» σε έναν σύλλογο με μηδενική ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ; Μια ομάδα – φωτοβολίδα; Ή θα επιλέξει την σιγουριά του Ολυμπιακού που τον έζησε, πέτυχε μαζί του και ξέρει πως είναι μια οικογένεια και ένας τεράστιος σύλλογος με γερές βάσεις; Αν του δείξει ο Ολυμπιακός πόσο πολύ τον θέλει νομίζω ότι τα νέα θα είναι ευχάριστα…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από