Τι λένε στην Τουρκία για Μαρσέλο και Μαζουακού

Τι λένε στην Τουρκία για Μαρσέλο και Μαζουακού

Στην Τουρκία κυκλοφορούν σενάρια ότι η Μπεσίκτας θα παραχωρήσει μέσω της Γουέστ Χαμ τον Μαζουακού στον Ολυμπιακό και θα κάνει δικό της τον Μαρσέλο.

O Ολυμπιακός μπορεί να βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ και ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί να είναι και αυτό του Αρτούρ Μαζουακού, όμως από την Τουρκία κυκλοφόρησε ένα «τρελό» σενάριο που περιλαμβάνει και τον Μαρσέλο.

Συγκεκριμένα, στη γειτονική χώρα θεωρούν δεδομένο το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον πρώην μπακ της Γουέστ Χαμ και νυν της Μπεσίκτας και συνδέουν την υπόθεση του Γαλλο-κονγκολέζου με εκείνη του Βραζιλιάνου σταρ. Οι Τούρκοι λένε ότι ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας θα προσπαθήσουν να προχωρήσουν σε μια ανταλλαγή των δυο ποδοσφαιριστών με τη βοήθεια της Γουέστ Χαμ.

Δημοσίευμα της «Fotospor» αναφέρει ότι μπορεί να μπει τέλος στον δανεισμό του Μαζουακού και να επιστρέψει στη Γουέστ Χαμ, από όπου ο Ολυμπιακός θα τον πάρει με νέο ενοίκιο. Την ίδια ώρα οι Πειραιώτες θα ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους με τον Μαρσέλο και εκείνος θα πάει στην τούρκικη ομάδα που τον θέλει διακαώς εδώ και καιρό, όπως αναφέρουν στην Τουρκία.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για ένα «τρελό» σενάριο που δημοσίευσαν στη γειτονική χώρα, αφού αυτή τη στιγμή, η περίπτωση να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος μπακ από τον Ολυμπιακό φαντάζει δύσκολη μετά την παρουσία του στην προετοιμασία αλλά και μετά τα δύο γκολ με τον Ατρόμητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ