«Πρόταση από Ολυμπιακό και Μονακό στον Ντόρσεϊ, από κοντά η Μακάμπι» (pic)

«Πρόταση από Ολυμπιακό και Μονακό στον Ντόρσεϊ, από κοντά η Μακάμπι» (pic)

Δύο ομάδες, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός, φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση στον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενώ η Μακάμπι παρακολουθεί από κοντά τα γεγονότα.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ώρες από τους Ντάλας Μάβερικς και ήδη αρκετές ομάδες της Euroleague φαίνεται να έχουν στρέφει την προσοχή τους στο πως θα πείσουν τον 26χρονο να περάσει ξανά τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μία από αυτές τις ομάδες είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στον ομογενή γκαρντ έως το 2024, για να κάνει ξανά κάτοικο Πειραιά και να ανεβάσει το επίπεδο στο ρόστερ του.

Όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν… παίζουν μόνοι, αφού και η Μονακό, σύμφωνα με ίδια δημοσιεύματα, έχει κινηθεί για τον Ντόρσεϊ, έχοντας προτείνει ένα ποσό κοντά στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ με ισχύ έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μοιάζει να παρακολουθεί από κοντά στην κατάσταση, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει κάποια κίνηση, ενώ προς το παρών, ούτε η Φενέρμπαχτσε που είχε ενδιαφερθεί για εκείνον το καλοκαίρι και έχει αρκετούς τραυματισμούς, έχει καταθέσει κάποια πρόταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ