Άρης: Η καλύτερη του εμφάνιση και τα νεύρα

Άρης: Η καλύτερη του εμφάνιση και τα νεύρα

Οι κιτρινόμαυροι ήταν εξαιρετικοί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, όμως, κέρδισαν μόνο με 1-0, ενώ τα λάθη διαιτησίας και VAR προκάλεσαν εκνευρισμό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Δεν είναι συνηθισμένο μια ομάδα να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος ενός αγώνα, την καλύτερη, ίσως, της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, να κερδίζει και όμως οι οπαδοί της να φεύγουν εκνευρισμένοι από το γήπεδο. Αυτό ακριβώς, όμως, συνέβη χθες στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ένα παιχνίδι που με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο θα έπρεπε να λήξει με ένα σκορ 4-0 ή 5-1. Μια αναμέτρηση κατά την οποία ο Άρης έστειλε τρεις φορές τη μπάλα στα δίχτυα, όλες με τον Γκρέι, όμως, μόλις σε μια εξ αυτών κατακυρώθηκε γκολ.

Διαβάστε επίσης: Φουλ για το μεγάλο «μπαμ» η Τσέλσι: Πιέζει για τη μεταγραφή ο Έντσο Φερνάντες (pic)

Πραγματικά είναι άξιο απορίας το γιατί ακυρώθηκε το πρώτο γκολ του Τζαμαϊκανού επιθετικού. Με τον Άρη να έχει πολλά παράπονα σε οτι αφορά την παρουσία του Παπαπέτρου στο VAR, ενώ αναμένεται να στείλει σήμερα επιστολή στην ΚΕΔ, αναφέροντας οτι δεν τον θέλει στα επόμενα παιχνίδια του.

Όπως γενικότερα παράπονα έχει ο Άρης και από τη διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης. Τα ανθρώπινα λάθη, πάντως, που έγιναν, αυτή τη φορά δεν στάθηκαν αρκετά να του στερήσουν τη νίκη. Ευτυχώς για τους κιτρινόμαυρους, στη φάση με το τρίτο γκολ του Γκρέι, ο επιθετικός τους ήταν πολλά μέτρα πίσω, καλυπτόταν ξεκάθαρα και δεν μπορούσε να γίνει λάθος.

Ο Πάρντιου, βέβαια, θα πρέπει να σταθεί και στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του. Κάτι στο οποίο στάθηκε, άλλωστε και στις δηλώσεις του ο Άγγλος τεχνικός, που γνωρίζει οτι ο Άρης δεν μπορεί να δημιουργεί τόσες φάσεις και τόσες τελικές σε όλα τα παιχνίδια.

Στα θετικά της χθεσινής αναμέτρησης για τους κιτρινόμαυρους η καλή εμφάνιση του Γκαρθία, αλλά και η πολύ καλή παρουσία των δύο μπακ. Ειδικά ο Οντουμπάζιο ήταν εξαιρετικός σε ολόκληρο το παιχνίδι ενώ και ο Πίρσμαν ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Ο Άρης έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τρέχουσα χρονιά και πλέον στρέφει την προσοχή του στο εκτός έδρας ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ. Στο οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του και ο Νταρίντα. Αν ο Πάρντιου τον επιλέξει για το βασικό σχήμα, είναι κάτι που θα φανεί στις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

ΥΓ. Τεράστια απώλεια για τον Άρη ο τραυματισμός του Πάλμα, που ήταν τη δεδομένη χρονική στιγμή ο πιο φορμαρισμένος του παίκτης. Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, όμως φαίνεται οτι δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ