Ο Ροντινέι αλλάζει τα δεδομένα

Ο Ροντινέι αλλάζει τα δεδομένα

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ μπαίνει πλέον στο κόλπο έχοντας την δυνατότητα να προσφέρει αυτό που έλειπε στον Ολυμπιακό

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρές! Μια χρονιά που ξεκινάει γρήγορα-γρήγορα με δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό να έχει μπροστά του την πρώτη από τις δύο συνεχόμενες εξορμήσεις μέσα στην εβδομάδα. Από την αρχή στα βαθιά για την ομάδα του Μίτσελ που ξέρει πολύ καλά πως ότι… έχασε – έχασε αν θέλει να μπει ξανά γερά στο κόλπο του πρωταθλήματος και να μεταφέρει τον συνηθισμένο φόβο στους αντιπάλους του όταν τον βλέπουν να ρολάρει.

Ο φετινός Ολυμπιακός είναι αλήθεια πως δεν μας έχει πείσει έως τώρα πως μπορεί να το κάνει με συνέπεια, όμως η πολύ καλή παρουσία επί του Αστέρα μπορεί να είναι μια καλή αρχή. Το καλό για τους Πειραιώτες είναι πως συνδυάστηκε με μια πρώτη μικρή μείωση της απόστασης από την κορυφή όμως υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά και το μόνο που δεν πρέπει να κοιτούν οι πρωταθλητές είναι τον βαθμολογικό πίνακα.

Ούτε καν το μεθεπόμενο ματς στον Βόλο με τις ιδιαιτερότητες του, αλλά μόνο τον Ιωνικό που παλεύει για την σωτηρία του και δεν πρόκειται να είναι εύκολος αντίπαλος το βράδυ της Τρίτης.

Σε ένα ματς πάντως που ο Μίτσελ θα έχει την δυνατότητα να βάλει στο παιχνίδι και τον Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος άσος που ήρθε νωρίς-νωρίς στα μέρη μας και μπήκε στις προπονήσεις της ομάδας περιμένοντας αυτή ακριβώς την στιγμή. Από σήμερα άλλωστε είναι και επίσημα μέλος του Ολυμπιακού και μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στο ματς με τον Ιωνικό εφόσον ο Μίτσελ τον κρίνει έτοιμο.

Ο Ροντινέι που έρχεται φουριόζος ελπίζοντας να αλλάξει τα δεδομένα στον Ολυμπιακό σε μια θέση που είναι αλήθεια πως η ομάδα ταλαιπωρείται για τα καλά από τότε που αποχώρησε ο Ομαρ. Δεν ξέρω αν τα καταφέρει, σίγουρα έρχεται με δυναμική που μπορεί να αφήνει στους ερυθρόλευκους την ελπίδα για κάτι πολύ καλό.

Ο Μίτσελ άλλωστε θα έχει ξανά «καθαρό» δεξί μπακ στην διάθεσή του καθώς μετά την επιστροφή από την διακοπή έπαιζαν οι Βρουσάι και Ανδρούτσος ενώ ο Ροντινέι θα επιδιώξει να προσφέρει στην ομάδα αυτά που δεν κατάφερε ο Βρσάλικο όταν ήρθε με μεγάλες είναι αλήθεια προσδοκίες το καλοκαίρι και στην συνέχεια ο Άβιλα που βάσει των συνθηκών βρέθηκε να παίζει βασικός ενώ ήταν ξεκάθαρο πως δεν ήταν της δυναμικής του.

Αν ο Ροντινέι μπορέσει να δώσει στην δεξιά πτέρυγα αυτά που θέλει ο Μίτσελ ο Ολυμπιακός με το… καλημέρα θα έχει αλλάξει ταχύτητα σε μια από τις πιο σημαντικές θέσεις στο χορτάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ