Επανέρχεται η Τράμπζονσπορ για Μασούρα – Τι λένε στην Τουρκία

Επανέρχεται η Τράμπζονσπορ για Μασούρα – Τι λένε στην Τουρκία

Η Τράμπζονσπορ ψάχνει για εξτρέμ ενόψει Ιανουαρίου και σύμφωνα με τους Τούρκους ψηλά στη λίστα της βρίσκεται ο Γιώργος Μασούρας.

Ο Γιώργος Μασούρας το περασμένο καλοκαίρι είχε απασχολήσει έντονα την Τράμπζονσπορ του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη, σύμφωνα με όσα αναφέρονταν στην Τουρκία, όμως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός παρέμεινε στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, νέα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι η τούρκικη ομάδα έχει επιστρέψει για τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων και ετοιμάζει δεύτερο κύκλο επαφών, προκειμένου να τον κάνει δικό της στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, η «Fanatik» τονίσει ότι η ομάδα της Τραπεζούντας έχει σκοπό να επανέλθει με βελτιωμένη προσφορά για την υπογραφή του Μασούρα, μετά την προσπάθεια της να τον αποκτήσει πριν από μερικούς μήνες.

Ο Μασούρας είναι ψηλά στη λίστα της Τράμπζονσπορ μαζί με ακόμη 2-3 ποδοσφαιριστές, με τους πρωταθλητές Τουρκίας να ψάχνουν για εξτρέμ ενόψει Γενάρη. Προς το παρόν δεν υπάρχει η παραμικρή κρούση στον Ολυμπιακό, όμως δεν αποκλείεται να κινηθεί για την περίπτωση του στο προσεχές διάστημα, όπως γράφουν στη γειτονική χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η χρηματιστηριακή αξία του Μασούρα είναι πάνω από 7.500.000 ευρώ, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις 3 γκολ και 2 ασίστ.

Δείτε το δημοσίευμα της Fanatik: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ