Η ατάκα του Μίτσελ λέει όλη την αλήθεια…

Η ατάκα του Μίτσελ λέει όλη την αλήθεια…

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει και οι αντίπαλοι του το ξέρουν πολύ καλά. Και το νοιώθουν. - Το 11-0 του 3Χ3 που λέει πολλά…

Από το -12 μετά από την «αυτοκτονία» στα Γιάννενα, στο -7 τρείς αγωνιστικές μετά. Με 3Χ3 στο ίδιο διάστημα όπου και οι τρεις αντίπαλοι του Ολυμπιακού έχασαν βαθμούς. Πέντε ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός με μια νίκη στη Λιβαδειά στα τελευταία 4 ματς πρωταθλήματος, τρεις η ΑΕΚ, δύο ο ΠΑΟΚ.

Με την κατάσταση συνολικά στο πρωτάθλημα να οδηγεί σε έναν… μαραθώνιο για τέσσερις. Ένα πρωτάθλημα που η κάκιστη εκκίνηση του Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο το έκανε συναρπαστικό!

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Back to reality

Και που τώρα ο Ολυμπιακός έρχεται φουριόζος για να διεκδικήσει κάτι που μόνο αυτός θα μπορέσει από το -12. Απλά σκεφτείτε, πόσες ομάδες στην Ελλάδα θα είχαν 15 χιλιάδες κόσμο μαζί τους στον Βόλο αν πήγαιναν ως 4οι στην βαθμολογία και στο -10;

Η ερυθρόλευκη λαοθάλασσα που γέμισε το Πανθεσσαλικό επιβεβαίωσε απλά την πίστη του κόσμου σε αυτή την ομάδα που είναι ικανή για όλα! Και ο Ολυμπιακός του Μίτσελ φρόντισε να κάνει… πάρτι απέναντι στον Βόλο στο χορτάρι.

«Καθαρίζοντας» ξανά το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Σκοράροντας δύο γκολ ξανά όπως κάνει πάντα μετά την επιστροφή από την διακοπή του Μουντιάλ. Κάνοντας (επιτέλους) το 3Χ3 με ένα εξαιρετικό 11-0. Έντεκα γκολ σε τρεις αγωνιστικές για τον Ολυμπιακό που είναι «πολυβόλο», αλλά το σπουδαιότερο; Το μηδέν. Αυτό λέει πολλά για τον Ολυμπιακό που μέχρι πρότινος… έτρωγε τα γκολ σαν φιστίκια.

Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ που όχι απλά «στρώνει» αλλά δίνει την εντύπωση πως αποκτά ξανά την γνωστή δυναμική του. Έχει δρόμο πολύ το πρωτάθλημα και μαζί και η βελτίωση του Ολυμπιακού που όσο κυλάει το πρόγραμμα τόσο οφείλει να πλησιάζει ακόμη περισσότερο στα στάνταρ του. Ο Μίτσελ που είπε όλη την αλήθεια για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά την αλλαγή από το -12 στο -7 και κυρίως την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού.

«Πραγματικά δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι άλλο. Ήταν ένα ολοκληρωμένο ματς, νιώθουμε καλύτερα και δείχνουμε να είμαστε καλύτερα και κάνουμε τους άλλους να μας βλέπουν ότι είμαστε καλύτερα».
Και να είναι σίγουροι πως οι άλλοι βλέποντας τον Ολυμπιακό να γίνεται ξανά… Ολυμπιακός ξέρουν πως τα δύσκολα έρχονται.

Γιατί όλοι, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό δεν θέλουν στην διεκδίκηση του τίτλου. Ο Ολυμπιακός άλλωστε είναι η ομάδα που ξέρει να παίρνει πρωταθλήματα. Μήπως θα υπήρχε κουβέντα για τον τίτλο αν μετά από τον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός ήταν στη θέση που βρισκόταν ο ΠΑΟ φέτος;

Ή θα υπήρχε κανείς που θα πίστευε πως ο 4ος της βαθμολογίας όντας στο -12 έχει σοβαρές ελπίδες για ολική επαναφορά; Κανείς, εκτός αν είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός που βρήκε (επιτέλους) μια σταθερή 11αδα, ξεκαθάρισε το ρόστερ του, έχει ρόλους, έχει ένα πλάνο και το ακολουθεί με επιτυχία. Πως θα λειτουργήσει με αυτό το φουλ επιθετικό σχήμα η ομάδα στα ντέρμπι που έρχονται; Θα μας δώσει την απάντηση ο Μίτσελ που έτσι και αλλιώς έχει βρει τον τρόπο να ξανακάνει ομάδα τον Ολυμπιακό και μια χρονιά που φαινόταν χαμένη από νωρίς να έχει αλλάξει σε τέτοιο βαθμό που 15 χιλιάδες οπαδοί των ερυθρολεύκων βρέθηκαν στον Βόλο παρά το -10 και την 4η θέση στη βαθμολογία.

Υ.Γ. Οι επόμενες τρεις αγωνιστικές είναι το μισό πρωτάθλημα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ