Άρης: Δεν θα διαλέξει παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό

Άρης: Δεν θα διαλέξει παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό

Η ομάδα του Πάρντιου αναμένεται να αντιμετωπίσει με την ίδια σοβαρότητα και τις τρεις αναμετρήσεις με τους ερυθρόλευκους, με στόχο τη νίκη στο πρωτάθλημα και την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει τρεις φορές τον Ολυμπιακό, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Αρχικά την Κυριακή (15/1) για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια στους δυο προημιτελικούς Κυπέλλου. Αυτό που είναι ξεκάθαρο ενόψει της δύσκολης αυτής σειράς αγώνων, είναι ότι οι κιτρινόμαυροι θα τους αντιμετωπίσουν όλους με την ίδια σοβαρότητα.

Ο Άρης θέλει τη νίκη στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος αλλά και την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Δεν πρόκειται, λοιπόν, να διαλέξει παιχνίδια και θα παραταχθεί σε όλα με μοναδικό στόχο τη νίκη. Η αποστολή του Άρη θα παραμείνει, όπως, είναι λογικό, στην Αθήνα μετά το ματς της Κυριακής, καθώς λίγες μέρες μετά (18/1), ακολουθεί αυτό του Κυπέλλου.

Ο Άλαν Πάρντιου έχει να διαχειριστεί εκτός από αυτά τα παιχνίδια και αυτό που ακολουθεί (21/1) με τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι οι κιτρινόμαυροι δεν θα παραταχτούν με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και στα δυο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Ο Άγγλος τεχνικός του Άρη θα ανακοινώσει μετά το τέλος της αυριανής (14/1) προπόνησης την αποστολή, που θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σ΄ αυτήν θα συμπεριλαμβάνονται και οι Πάλμα και Νταρίντα. Ο πρώτος κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, αλλά και την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο Τσέχος μέσος έμεινε εκτός κόντρα στον Λεβαδειακό για να πάρει «ανάσες».

Ο Άρης θα «χτυπήσει» και τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν, γιατί αυτό έχει μάθει να κάνει, να μάχεται πάντα για τη νίκη. Αυτό θα κάνει και στη συγκεκριμένη περίπτωση και ας προσπαθούν να ρίξουν «λάσπη» αυτοί που κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Όχι φυσικά, ότι τους οφείλεται και κάποια εξήγηση…

Οι περισσότεροι από τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Κυριακής, θα αγωνιστούν και στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου. Ο Πάρντιου αναμένεται να κάνει, αν χρειαστεί, μια-δυο αλλαγές, προκειμένου να «φρεσκάρει» την ομάδα του.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου μπορεί να είναι ο μεγάλος στόχος για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, χρειάζονται, όμως και βαθμοί, για να πλησιάσει ο Άρης στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Στον Άρη πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν τις νίκες και στα δυο παιχνίδια και με τη συγκεκριμένη ψυχολογία θα παραταχτούν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΥΓ. Αν ο Μαντσίνι πάρει μεταγραφή, τότε ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση ενός εξτρέμ και ο Ισπανός Αϊτόρ Γκαρθία της Χιχόν είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται. Αν παραμείνει, όμως, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, οι πιθανότητες να γίνει άλλη κίνηση ενίσχυσης, είναι ελάχιστες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ