Άρης: Πρέπει να το πιστέψει, πρέπει να τον αφήσουν

Άρης: Πρέπει να το πιστέψει, πρέπει να τον αφήσουν

Η πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου είναι ανοικτή, παρά την ήττα με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αρκεί οι παίκτες των κιτρινόμαυρων να μπουν αποφασισμένοι στο Κλεάνθης Βικελίδης και ο διαιτητής που θα οριστεί από τον Μπένετ να μην κάνει λάθη εις βάρος τους.

Για δεύτερο παιχνίδι, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, ο Άρης γνώρισε μια «κρύα» ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό και μάλιστα, με το ίδιο σκορ (1-0). Μετά το πρωτάθλημα, οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα ούτε για το Κύπελλο.

Σε ότι αφορά, πάντως, την πρόκριση στα ημιτελικά είναι ακόμα «ανοικτή» και θα ξεκαθαρίσει στη δεύτερη αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αρκεί οι παίκτες του Άρη να το πιστέψουν και να μπουν αποφασισμένοι για να ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Ελπίζοντας, παράλληλα, ότι ο διαιτητής που θα οριστεί στο ματς της Θεσσαλονίκης από τον αρχιδιαιτητή Μπένετ, δεν θα κάνει λάθος εις βάρος τους.

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει με το γόνατο του Αντετοκούνμπο – Το γράφημα που… τρομάζει

Ο Άρης είχε σε άσχημη μέρα στο χθεσινό παιχνίδι τους δυο πλάγιους αμυντικούς του, κάτι που του στοίχισε, κυρίως στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού. Ο Ανδρούτσος έκανε «παρέλαση» διασχίζοντας το μισό γήπεδο, ενώ ο Μαζικού έχασε, τελείως, τον Γκάρι Ροντρίγκες. Δεν είναι τυχαίο ότι από τις πτέρυγες εκφράστηκαν οι περισσότερες προσπάθειες των γηπεδούχων, να απειλήσουν την εστία του Κουέστα.

Νωρίτερα, βέβαια, ο Πορτογάλος διαιτητής που ορίστηκε από τον αρχιδιαιτητή Μπένετ, έκανε λάθη εις βάρος του Άρη. Δικαιολογημένα οι κιτρινόμαυροι διαμαρτυρήθηκαν, βγάζοντας και σχετική ανακοίνωση, για τη φάση του γκολ του Ιτούρμπε που ακυρώθηκε λανθασμένα, αλλά και τη μη αποβολή του Βρουσάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι μετατράπηκε σε «ροντέο», καθώς και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να σκοράρουν. Στις δικές του σπουδαίες ευκαιρίες, μέσα σε διάστημα δυο λεπτών, ο Τζολάκης και το δοκάρι, έσωσαν τον Ολυμπιακό, στις προσπάθειες των Μπράμπετς και Καμάτσο, αντίστοιχα. Ο Άρης, φυσικά, θα μπορούσε και αυτός να δεχτεί και άλλα τέρματα, στις δυο φάσεις στα τελευταία λεπτά με τον Μπουχαλάκη.

Η ομάδα του Πάρντιου έχει μπροστά της, πριν τον δεύτερο προημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, ένα ακόμα σημαντικό εντός έδρας ματς (21/1), με αντίπαλο τον Βόλο για το πρωτάθλημα.

Ο Άγγλος τεχνικός θα κάνει, προφανώς, διαχείριση του έμψυχου υλικού και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ αναμένονται τα σπουδαία και για τον Καμαρά (θα υποβληθεί σε εξετάσεις), που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο χθεσινό (18/1) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ