Η… παρέλαση του ΠΑΟΚ έκανε μεγαλύτερη την απώλεια στο Περιστέρι

Η… παρέλαση του ΠΑΟΚ έκανε μεγαλύτερη την απώλεια στο Περιστέρι

Ο Ολυμπιακός έχασε δύο βαθμούς σε ένα ματς που με την εικόνα του κέρδισε έναν βαθμό σε μια αγωνιστική που «πέταξε στα σκουπίδια» μια μεγάλη ευκαιρία – Το δεύτερο «καμπανάκι» για τα 10αρια και τα σημάδια που προβληματίζουν

Σε έναν μαραθώνιο 36 αγωνιστικών το μυστικό της επιτυχίας για μια ομάδα βρίσκεται στο πως θα μπορεί να νικάει ακόμη και σε βραδιές που δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο. Σε βραδιές που δεν… τραβάνε βασικά της ατού με τον αντίπαλο να έχει «διαβάσει» πολύ καλά το παιχνίδι. Όταν μάλιστα βρίσκεις τον δρόμο για να προηγηθείς τότε η δουλειά μπορεί και πρέπει να γίνει.

Παίζουν και οι άλλοι προφανώς και στην προκειμένη περίπτωση στο ματς του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος έπαιξε και με το παραπάνω «χτυπώντας» στις αδυναμίες των ερυθρολεύκων και στο γεγονός ότι οι άφησαν το πάθος και το πείσμα στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης: Η «πράσινη» κατηφόρα έχει εξήγηση…

Ο Ολυμπιακός που μπόρεσε να βρει το γκολ με τον Μπακαμπού σε κομβικό σημείο αλλά κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να φάει γκολ στην πλάτη της άμυνας που βρισκόταν ανεξήγητα ψηλά και σε πλήρη αποδιοργάνωση σε όλα της τα επίπεδα.

Ο Ολυμπιακός που δεν φρόντισε να επενδύσει πάνω στο 0-1 παίζοντας έξυπνα στην έδρα μιας ομάδας που αν ρίσκαρε αφήνοντας κενά οι χώροι για τους ερυθρόλευκους θα ήταν διάπλατοι προς την περιοχή του Γιαννιώτη όμως εν τέλει αυτός ήταν που δέχθηκε το γκολ με μια βαθιά μπαλιά.

Ο Ολυμπιακός που μπορεί βαθμολογικά να κέρδισε, έστω το ελάχιστο, μειώνοντας από τους 7 στους 6 την απόσταση από την κορυφή όμως συνάμα είδε την ΑΕΚ να φεύγει στους 5 βαθμούς διαφορά και τον ΠΑΟΚ που έκανε… παρέλαση στη Λεωφόρο να τον πιάνει ξανά στην βαθμολογία.

Ο ΠΑΟΚ που εντυπωσίασε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε στη Λεωφόρο και έκανε ακόμη μεγαλύτερη την απώλεια του Ολυμπιακού στο Περιστέρι. Γιατί για τους ερυθρόλευκους που από την αρχή της σεζόν κυνηγάνε δεν αρκούν μόνο τα δικά τους αποτέλεσμα. Χρειάζεται όμως να νικάει ο Ολυμπιακός και στο Περιστέρι με την εικόνα του κέρδισε έναν βαθμό και δεν έχασε απλά δύο.

Γιατί θα μπορούσε ο Χάμες στα χασομέρια να νικήσει τον Γιαννιώτη και να δώσει την πολύτιμη νίκη που μετράει πάνω από όλα, θα μπορούσε όμως και ο Ατρόμητος θα μπορούσε να σκοράρει ένα γκολ παραπάνω είτε στο δυνατό του ξεκίνημα είτε στην επανάληψη όταν ο Μίτσελ θύμισε… Βρυξέλλες παίζοντας ένα απίθανο 4-1-5 με τον Εμβιλά μόνο και έρημο στον άξονα και τους Χάμες, Μπιέλ, Μασούρα, Γκάρι και Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι για δεύτερη φορά στον δεύτερο γύρο δεν εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού, παίρνοντας το ελάχιστο αυτή την φορά σε αντίθεση με την απώλεια του στα Γιάννενα. Με τον Μίτσελ να αναγκάζεται για δεύτερο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος να κάνει το αναγκαίο στο ημίχρονο βλέποντας πως τα τρία 10αρια δεν γίνεται να αποδίδουν σε ματς που ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος αλλά αυτή την φορά να βλέπει τις αλλαγές του και κυρίως τον Μασούρα να είναι σε κάκιστη βραδιά.

Μια συνολική λειτουργία της ομάδας τόσο ανασταλτικά όσο και οργανωτικά που προβλημάτισε και έστειλε μηνύματα στον Μίτσελ εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε ένα πρωτάθλημα με συνεχόμενες ανατροπές που στην προκειμένη περίπτωση ευνοούν τους ερυθρόλευκους στην προσπάθεια που κάνουν για μια επική ανατροπή.

Εν κατακλείδι, ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι έκανε πισωγύρισμα και σπατάλησε μια μεγάλη ευκαιρία για να μείνει στο -1 από την ΑΕΚ και να πλησιάσει στους 4 βαθμούς την κορυφή. Αγωνιστικά πήρε αυτό που άξιζε, από την άλλη όμως τέτοια ματς ειδικά όταν βρίσκει πρώτος το γκολ οφείλει να τα «κλειδώνει». Και το γεγονός είναι ανησυχητικό όταν για δεύτερη φορά στο δεύτερο γύρο στα δύο πιο δύσκολα εκτός έδρας ματς προηγείται στο σκορ αλλά δεν νικάει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ