Ανατροπή στο πρώτο αλλά και το δεύτερο φαβορί για το πρωτάθλημα!

Ανατροπή στο πρώτο αλλά και το δεύτερο φαβορί για το πρωτάθλημα!

Οι book «βλέπουν» και αλλάζουν τα δεδομένα για τον νικητή της Σούπερ Λιγκ μετά και την 19η αγωνιστική – Αποδόσεις που δείχνουν μπροστά…

Πρέπει να είναι από τα πιο ανατρεπτικά έως τώρα πρωταθλήματα αναφορικά με τις προβλέψεις των book για τον νικητή της Σούπερ Λιγκ. Από τον Ιούνιο που μπήκαν οι αποδόσεις για το νέο πρωτάθλημα, τότε με αδιαφιλονίκητο φαβορί τον Ολυμπιακό με 1.55 και εκεί γύρω έως και την 19η αγωνιστική που ολοκληρώθηκε και ήρθε μια ολική ανατροπή Χ2…

Διαβάστε επίσης: Η «πράσινη» κατηφόρα έχει εξήγηση…

Σε μια διαδρομή που γρήγορα, από τις πρώτες 5-6 αγωνιστικές βρήκε τον Παναθηναϊκό να ηγείται έχοντας ανατρέψει τα προγνωστικά που τον Ιούνιο του έδιναν αποδόσεις επιπέδου 17 για πρωταθλητή.

Μια δεδομένη κατάσταση που άλλαξε από την στιγμή που η ΑΕΚ νίκησε στην έδρα της τον Παναθηναϊκό και τον πλησίασε στους 4 βαθμούς με τις στοιχηματικές εταιρείες να την προσφέρουν στην ίδια απόδοση με τους πράσινους.

Τον Παναθηναϊκό που μετά την τριάρα από τον ΠΑΟΚ και την βραχεία κεφαλή στην βαθμολογία με το +1 από την ΑΕΚ δεν είναι ούτε καν δεύτερο φαβορί! Οι πρώτες στοιχηματικές εταιρείες που αναδιαμόρφωσαν τις αποδόσεις τους μετά και την 19η αγωνιστική δίνουν φαβορί την ΑΕΚ και στην δεύτερη θέση τον Ολυμπιακό παρότι δεν μπόρεσε να… ανοίξει το δώρο της Λεωφόρου μένοντας στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η ΑΕΚ λοιπόν προσφέρεται για πρωταθλήτρια στο 2.05 και ο Ολυμπιακός ως δεύτερο φαβορί στο 3.50. Τρίτος πλέον στην σχετική λίστα ο ΠΑΟ με 4 και τέταρτος ο ΠΑΟΚ με 8.

Σε άλλη στοιχηματική εταιρεία Ολυμπιακός και ΠΑΟ έχουν την ίδια απόδοση στη δεύτερη θέση με 3.75 την ώρα που η ΑΕΚ προσφέρεται στο 2.15. Τέταρτος ξανά ο ΠΑΟΚ με 7.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ