Να είναι καλά ο… Ιτούδης!

Να είναι καλά ο… Ιτούδης!

Αν είχε χιούμορ ο Αταμάν θα τα έβαζε με τον τεχνικό της Φενέρ για την παράσταση του Λούντζη που έγινε… Σλούκας και μαζί με τον απίθανο Βεζένκοφ και τις ψυχάρες του Μπαρτζώκα οδήγησαν τον Ολυμπιακό σε μια νίκη ορόσημο επί της Εφές.

Τι σου είναι η μοίρα. Το όνομα Λούντζης το είπε 4-5 φορές ο Δημήτρης Ιτούδης στο ματς της Πόλης την περασμένη Τρίτη, φωνάζοντας στους παίκτες του να κυνηγήσουν τον «αδύναμο κρίκο» του Ολυμπιακού. Ο Λούντζης που είχε αναλάβει τον δύσκολο ρόλο της αναπλήρωσης του κενού του Σλούκα και τα πήγε καλά στην Πόλη σε ένα ματς που ο Ιτούδης και οι παίκτες του έχασαν τα… αυγά και τα πασχάλια.

Τρεις μέρες μετά ο Λούντζης λες και έβλεπε το σχετικό βίντεο με τις εντολές του Ιτούδη για «σημάδεμα» έκανε εμφάνιση καριέρας στο πιο κομβικό ματς της κανονικής περιόδου. Και ο Αταμάν, που έχει χιούμορ γενικότερα και που λογικά θα το έχει χάσει τώρα μετά και αυτή την ήττα και το 11-12 που κάνει δύσκολη την είσοδο στην 8αδα (τα τρία δάχτυλα έχει σταματήσει προ πολλού να τα σηκώνει…), θα πρέπει να τα ψάλει στον Ιτούδη.

Διαβάστε επίσης: Καραπαπάς: «Ορίζει ο Μπένετ διαιτητή που τον ανέδειξε ένας που ήταν τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ;» (vid)

Ο Ολυμπιακός που για άλλη μια φορά ήταν απολαυστικός παίζοντας απέναντι στην πανίσχυρη Εφές χωρίς Σλούκα, Πίτερς, Παπά αλλά με ψυχή λεόντων που αρκούσε, μαζί με την μπασκετάρα που παίζει, για να «πνίξει» την πρωταθλήτρια Ευρώπης και να στείλει ξανά το μήνυμά του, παντού.

Ο Ολυμπιακός του συγκλονιστικού Λούντζη των 13 πόντων και 7 ριμπάουντ και του… κλασικού Βεζένκοφ που μετά τους 5 πόντους του πρώτου ημιχρόνου μπήκε στο δεύτερο και έκανε τα πάντα φτάνοντας τους 23 με 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Μια νίκη για τον Ολυμπιακό όμως που είχε την υπογραφή όλων όσων αγωνίστηκαν που έβγαλαν τρομερή ψυχή στο παιχνίδι τους, «σκυλίσια» άμυνα και μια ανεπανάληπτη «δίψα» για επιτυχία. Ο Ολυμπιακός που από το πρώτο λεπτό έως το τελευταίο έμοιαζε με… καρχαρία που μυρίζει αίμα ορμώντας στους παίκτες του Αταμάν.

Το 16-7 και κυρίως η έκτη σερί νίκη του Ολυμπιακού που τον εδραιώνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας σημαίνουν πολλά. Το βασικότερο όμως είναι η «δίψα» όλων για νίκη, για διάκριση, για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Βήμα-βήμα έως το τέταρτο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ