Ένας για όλους και όλοι για έναν…

Ένας για όλους και όλοι για έναν…

Το μόνο σίγουρο είναι πως από χτες στις τάξεις των Πειραιωτών υπάρχει η αίσθηση της εκδίκησης. Μπορεί όμως ο Ολυμπιακός των χιλίων προβλημάτων να πραγματοποιήσει μία ακόμα υπέρβαση;

Η ήττα της Τετάρτης από την Ζαλγκίρις έχει προβληματίσει όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού. Μα περισσότερο τους ίδιους τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων». Ταυτόχρονα όμως έχει πεισμώσει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του, αρκεί όμως ένα πείσμα για να φέρει 48 περίπου ώρες μετά την μεταμόρφωση της ομάδας και την αντιστροφή του κλίματος;

Το μόνο σίγουρο είναι πως από χτες στις τάξεις των Πειραιωτών υπάρχει η αίσθηση της εκδίκησης. Μπορεί όμως ο Ολυμπιακός των χιλίων προβλημάτων να πραγματοποιήσει μία ακόμα υπέρβαση;

Εκτός για όλη τη σειρά λογικά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με αφόρητους πόνους στη μέση μέσα ο Στρέλνιεκς, και πάλι με ένεση ο Πρίντεζης και με δικό τους ρίσκο στη διάθεση του Σφαιρόπουλου οι Κώστας Παπανικολάου και Γιώργος Μπόγρης.

Τα προβλήματα συνήθως συσπειρώνουν, τα αποθέματα ενέργειας είναι το ζητούμενο αν υπάρχουν.

Ο κόσμος θα είναι εκεί. Εξαφάνισε απευθείας τα μερικά εναπομείναντα εισιτήρια και θα είναι δίπλα στην ομάδα του Πειραιά για μία ακόμα υπέρβαση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ζαλγκίρις, έχοντας το 1-0 στη σειρά και το 3-0 απέναντι στον Ολυμπιακό, φαντάζει το απόλυτο φαβορί για να πάρει και αυτό το αποτέλεσμα.

Τους τρελούς αυτούς τους ρώτησε όμως; Ειλικρινά πιστεύω ότι σήμερα θα ζήσουν όλοι στο ΣΕΦ απίστευτες στιγμές. Το φαληρικό κλειστό θα κοχλάζει και οι «ερυθρόλευκοι» παρότι λαβωμένοι θα δώσουν μία ακόμα μάχη. Τουλάχιστον αν πέσουν, τότε δεν θα γίνει αμαχητί. Και αυτό είναι ακριβώς που έκανε τον κόσμο να αγαπήσει αυτήν την παρέα και τόσο καιρό έλειψε από όλους.

Σήμερα είναι μία μάχη που πρέπει να κερδηθεί για να έχει ο Ολυμπιακός στο νου του πως στο ταξίδι στο Κάουνας, μία νίκη φέρνει και πάλι τη σειρά στο ΣΕΦ σε πέμπτο ματς.

Ένας για όλους και όλοι για έναν… Τόσο καιρό έτσι έχουν μάθει να παλεύουν..

ΥΓ Οποιος βρεθεί σήμερα στο ΣΕΦ, ας αφήσει πίσω το κινητό του. Τα άσκοπα και ηλίθια τσεκ ιν, τις σέλφι, τα ποπ κορν, την γκόμενα που θέλει απλά να χαλαβαδιάσει κάναν μπασκετμπολίστα ή που ζηλεύει τον γκόμενο και δεν τον αφήνει να κουνήσει ρούπι. Ας πάει για να στηρίξει την ομάδα του. Να ξελαρυγγιαστεί και να γυρίσει σπίτι χωρίς φωνή. Χωρίς εσάς, δεν θα μπορέσουν να βρουν και αυτοί τα ψυχικά αποθέματα… Φωνή, όλοι επάνω και στο τέλος χειροκρότημα. Μη φύγει ΚΑΝΕΙΣ νωρίτερα. Δεν το αξίζουν αυτά τα παιδιά.

ΥΓ2 Ο Βασίλης, ο Γιώργος, ο Κώστας, ο Βαγγέλης, ο Ιωάννης. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

ΥΓ3 Πόσο λείπει ο Αγραβάνης δεν λέγεται από αυτά τα ματς. Α ρε Μητσάρα. Θα έμπαινες μέσα και δεν θα άφηνες άνθρωπο να ανασάνει…

ΥΓ4 Ο Παναθηναϊκός δυστυχώς πλήρωσε την 30αρα της Τρίτης. Επεσα 100% μέσα σε αυτό που έλεγα. Είναι άτυπος νόμος σε σειρά πλέι οφ. Σεμνά και ταπεινά, αλλιώς μπορείς να παρασυρθείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ