Μια μελωδία και για τα παιδιά εκεί ψηλά…

Μια μελωδία και για τα παιδιά εκεί ψηλά…

Η ορχήστρα του Μπαρτζώκα, ο Ολυμπιακός των ονείρων στην πιο δύσκολη μέρα της χρονιάς με τα παιδιά από ψηλά να απολαμβάνουν…

8 Φεβρουαρίου. Μια μέρα δύσκολη, πολύ δύσκολη. 42 χρόνια πλέον από το βράδυ που ο χρόνος σταμάτησε και πήρε μαζί του από τα σκαλοπάτια του παλιού Καραϊσκάκη 21 παιδιά. Η τραγωδία της Θύρας 7 σαν σήμερα. Μια μέρα βαριά για την ερυθρόλευκη οικογένεια, για όλον τον ελληνικό αθλητισμό.

Μια μέρα που το μπάσκετ της ομαδάρας του Γιώργου Μπαρτζώκα (και) στο Βερολίνο το απόλαυσαν και τα παιδιά από ψηλά!

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη Μίτσελ για τη Νέα Φιλαδέλφεια: «Αυτός ο τερματοφύλακας θα παίξει»

Σαν μελωδία η ορχήστρα του Μπαρτζώκα! Με το απόλυτο μπάσκετ που έχει μαγέψει όλη την Ευρώπη. Που έχει κάνει τους πάντες μετά από 24 αγωνιστικές να αποθεώνουν και να τον έχει χρίσει ως το μεγάλο φαβορί για να είναι στο Κάουνας και όχι μόνο.

Μια ομάδα – ποίημα που «φουσκώνει» από περηφάνια τον κόσμο του Ολυμπιακού που έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται.

Ένα σύνολο γεμάτο λύσεις, όπως περίτρανα απέδειξαν όλο αυτό το διάστημα που ο Ολυμπιακός πορεύεται χωρίς Σλούκα και Πίτερς χωρίς καν να επηρεάζεται στο παιχνίδι του. Ισοπεδώνοντας Φενέρ, Εφές και Άλμπα. Και μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς, μετά το Σούπερ Καπ. Το Κύπελλο που έρχεται σε λίγες μέρες με τον Ολυμπιακό να είναι στα καλύτερα του.

Είναι πλέον περιττό να μπαίνει κανείς στη διαδικασία να αποθεώνει από παιχνίδι σε παιχνίδι τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού. Τον μυθικό Βεζένκοφ που έκανε μαγικά και στο Βερολίνο και την παρέα του που σαν ομάδα με κεφαλαία γράμματα «σαρώνει» την Ευρώπη. Στο 17-7, πρώτος και καλύτερος και συνεχίζει για το φινάλε των 10 τελευταίων αγώνων στην Ευρωλίγκα με στόχο να κρατήσει το πλεονέκτημα και να πάρει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Με την δουλειά του Γιώργου Μπαρτζώκα και των παικτών του να εγγυάται για το μέλλον του συλλόγου. Στον δρόμο για το Κάουνας, στο δρόμο για το 4ο! Για όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού που ήταν δίπλα στα δύσκολα, για τα 21 παιδιά που από ψηλά καμαρώνουν για τον Θρύλο τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ