Σήμα κατατεθέν το 1-4 (vids)

Σήμα κατατεθέν το 1-4 (vids)

Ο θρίαμβος της ομάδας βόλεϊ θα μνημονεύεται για χρόνια. Όπως και το ιστορικό 1-4 της Λεωφόρου με την... répétition του!

Αν ήταν στην Λεωφόρο τότε θα μιλάγαμε για… κάρμα. Μικρό το κακό βεβαίως. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4 είναι και ας είναι και στον Άγιο Θωμά. Η ιστορία έγραψε ξανά και στο Βόλεϊ.

Διαβάστε επίσης: Εμβιλά, από την Λαμία στην… Λαμία 

Όπως τότε που η μπάλα συνέχιζε να γυρνάει μέσα στα δίχτυα της Λεωφόρου από το μαγικό πλασεδάκι του τεράστιου Ζιοβάνι, στο βράδυ του Λουτσιάνο και του Γεωργάτου που θύμισε στον Λυμπερόπουλο και σε όλους τους… απέναντι την ερυθρόλευκη φανέλα.

Όπως και το 2021 στα πλέι οφ και πάλι στην Λεωφόρο με Ελ Αραμπί και Μασούρα όπου και πάλι τα ερυθρόλευκα έλαμψαν απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο με το 1-4 να… επιστρέφει.

Τα παιδιά του βόλεϊ φόραγαν μπλε χθες αλλά και αυτό μικρή σημασία έχει. Μου έλεγε χθες το βράδυ ο Χριστόφορος πως μετά το ΕΠΟΣ της Πόλης του μπασκετικού Ολυμπιακού η χθεσινή απίθανη πρόκριση ήταν ότι καλύτερο. Του είπα πως ήταν υπερβολικός, ο οίστρος μιας τέτοιας νίκης είναι λογικό να σε ανεβάζει ακόμη περισσότερο.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον εγώ δεν είχα κατανοήσει το μέγεθος της επιτυχίας χωρίς να χρειάζεται να βάλω αριθμούς δίπλα στις αμέτρητες επιτυχίες του κορυφαίου συλλόγου της χώρας και ενός εκ των κορυφαίων της Ευρώπης.

Μια ματιά άλλωστε στα social με έπεισε για την σημασία αυτής της ανατροπής. Και μιλάμε για οπαδούς του Ολυμπιακού που είναι πιο «χορτάτοι» από οποιονδήποτε άλλο. Με τίτλους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο και ότι άλλο σπορ βάζετε στο νου σας. Με τίτλους όχι απλά εγχώριους, με ευρωπαϊκές κούπες όπως πρόσφατα σήκωσε η ομάδα πόλο γυναικών και όπως καλή ώρα θα διεκδικήσει και η ομάδα του Τζουλιάνι απέναντι στην Μακάμπι.

Την τρίτη ευρωπαϊκή κούπα στο Βόλεϊ, την 10η ευρωκούπα στον ερασιτέχνη από το 2014 και μετά.

Για έναν Ολυμπιακό που μας έδειξε πως όταν δεν βάζει… αυτογκόλ (δεν ξέρω πως μπορεί να χαρακτηριστεί το αντίστοιχο στο βόλεϊ) δεν έχει αντίπαλο. Και μπορεί με κάποιο τρόπο να είχε χτίσει ένα μικρό σερί ο ΠΑΟ, όμως τα σερί σπάνε κάπως έτσι. Με κρότο μέσα στην έδρα του αντιπάλου και με 1-4. Όπως τότε στην Λεωφόρο με Ζιοβάνι, Λουτσιάνο, Αλεξανδρή και Γεωργάτο, όπως πρόσφατα με Ελ Αραμπί και Μασούρα.

Γιατί το 1-4 είναι σήμα κατατεθέν για την σχέση των «αιωνίων»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ