Εμβιλά: Από την Λαμία στην… Λαμία

Εμβιλά: Από την Λαμία στην… Λαμία

Ο Ολυμπιακός θα παίξει απέναντι στην Λαμία χωρίς τον τιμωρημενό Γιαν Εμβιλά όπως είχε συμβεί και στον πρώτο γύρο - Τι κάνουν οι πρωταθλητές χωρίς τον Γάλλο μέσο

Είναι είδηση η μη συμμετοχή του Γιάν Εμβιλά στην 11αδα του Ολυμπιακού. Ειδικά την φετινή σεζόν όπου ο Γάλλος μέσος αγωνίζεται ασταμάτητα με τον Μίτσελ να τον θεωρεί κάτι παραπάνω απο απαραίτητο στα πλάνα του. Ο Ισπανός τεχνικός όμως ήδη προετοιμάζει τον Ολυμπιακό για το Κυριακάτικο ματς στην Λαμία χωρίς τον Εμβιλά στα πλάνα του καθώς θα εκτίσει ποινή τιμωρίας.

Διαβάστε επίσης: Ανακούφιση για Γιάννη, αμφίβολος για το All Star Game 

Το εντυπωσιακό ειναι πως ο Εμβιλά θα χάσει μόλις το δεύτερο ματς πρωταθλήματος την φετινή σεζόν και πάλι απέναντι στην Λαμία. Στο ματς του πρώτου γύρου ένας τραυματισμός τον είχε αφήσει εκτός αποστολής με τον Ολυμπιακό πάντως να φτάνει εύκολα στην επικράτηση με 2-0.

Ο Εμβιλά που τρέχει ήδη 22 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ (34 στο συνόλο με 2.736 λεπτά συμμετοχών) έχει χάσει ελάχιστα φετινά ματς, κυρίως λόγω τακτικής για να πάρει «ανάσες». Στο Κύπελλο δεν έχει αγωνιστεί στο 2-2 με τον Ατρόμητο στην αδιάφορη ρεβάνς του Περιστερίου αλλά και στο 1-0 στο Καραϊσκάκη με τον Άρη.

Στην Ευρώπη είχε φανεί πολύ περισσότερο η απουσία του με τον Μαρτίνς το καλοκαίρι να μην τον ξεκινάει στο κρίσιμο ματς με την Μακάμπι Χάιφα που κατέληξε σε βαριά ήττα με τον Εμβιλά να μπαίνει ως αλλαγή στο φινάλε όταν όλα είχαν κριθεί ενώ στον όμιλο του Γιουρόπα δεν μπόρεσε να παίξει στην πρεμιέρα με την Ναντ εκτός έδρας (ήττα 2-1) όπως και στην αδιάφορη βαθμολογικά, αναμέτρηση με τους Γάλλος στο Φάληρο (2-0) όπου έμεινε στον πάγκο.

Ο Μίτσελ ετοιμάζει Σαμασέκου ή Κασάμι για να πάρει την θέση του Εμβιλά στον άξονα δίπλα στον Χουάνγκ την ώρα που ο Γάλλος μέσος θα πάρει τις ανάσες του για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ