Άρης: Μπορεί να κάνει εύκολο το παιχνίδι με τη Λαμία

Άρης: Μπορεί να κάνει εύκολο το παιχνίδι με τη Λαμία

Η ομάδα της Φθιώτιδας θα παίξει «οπλισμένη» με το κίνητρο της παραμονής, η έκβαση της αναμέτρησης, όμως, θα κριθεί, από την απόδοση των κιτρινόμαυρων.

Είχα γράψει πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ότι τα μάτια των παικτών του Άρη θα πρέπει να «γυαλίζουν» από δίψα για τη νίκη. Από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει, οι κιτρινόμαυροι είναι σαφώς σε καλύτερη θέση μετά από δυο σερί νίκες, έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα πλέι οφ και έχοντας επιστρέψει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Αυτός που έμεινε, όμως, ίδιος, είναι ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να διαχειριστεί ένα παιχνίδι, στην προκειμένη περίπτωση το αποψινό (5/3) εκτός έδρας με τη Λαμία. Το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει την ουραγό της βαθμολογίας, μια ομάδα που έχει «ξεχάσει» τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Τα προβλήματα και οι λύσεις του Μίτσελ για Λεβαδειακό

Μια ομάδα, όμως, που θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο, «οπλισμένη» με το κίνητρο της επιβίωσης, καθώς παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Δεν θα είναι, εύκολη, λοιπόν, η συγκεκριμένη αναμέτρηση, είναι, όμως, στο χέρι των παικτών του Άρη να την κάνουν.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού, η διαφορά δυναμικότητας αλλά και ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες, όμως, είναι πολύ μεγάλη. Για να αποτυπωθεί, όμως, μέσα στον αγωνιστικό χώρο της Λαμίας, θα πρέπει και τα μάτια των ποδοσφαιριστών του Άρη να «γυαλίζουν» και πάλι από τη δίψα για νίκη.

Αν οι κιτρινόμαυροι έχουν την ίδια απόδοση με τα πρώτα ημίχρονα κόντρα σε ΟΦΗ και Ατρόμητο, τότε δεν θα έχουν το παραμικρό πρόβλημα να φτάσουν στη νίκη. Δεν θα χρειαστεί, καν, να δούμε, αν ο Άρης φτάσει σε τέτοια επίπεδα απόδοσης, αν είναι δικαιoλογημένη η ανησυχία που εκφράζεται για την παρουσία του διαιτητή Μανούχου και του Ευαγγέλου στο VAR.

Αν γίνει κάτι τέτοιο, ο Άρης θα κερδίσει και εύκολα. Η απουσία του τραυματία Ρουπ, τη στιγμή, μάλιστα, ο που ο Γερμανός έδειξε να ανεβάζει στροφές, είναι αγωνιστικό πλήγμα, ο Άρης, όμως, έχει την ποιότητα στο ρόστερ του για να την καλύψει.

Το θετικό είναι, επίσης, ότι η παρουσία του Γκαρσία, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, επιτρέπει στον Τερζή να διατηρήσει το σύστημα 4-3-3, το οποίο δείχνει να «κουμπώνει» ιδανικά στο ρόστερ του, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η νίκη θα είναι πολύ σημαντική για τον Άρη, καθώς αν κάνει το απόλυτο στα εναπομείναντα δυο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, θα μεγαλώσει, πιθανότατα τη διαφορά από τον Βόλο. Στο χέρι του είναι να τα καταφέρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ