Ο πόλεμος που κάνουν στον Ολυμπιακό έχει ξεπεράσει κάθε όριο

Ο πόλεμος που κάνουν στον Ολυμπιακό έχει ξεπεράσει κάθε όριο

Ο πόλεμος εναντίον του Ολυμπιακού συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Το σύστημα της «εξυγίανσης» επιτίθεται με κάθε τρόπο στους ερυθρόλευκους προκαλώντας οργή στον κόσμο της ομάδας του λιμανιού. Δεν έχουν τελειωμό τα «μπλόκα» από τους διαιτητές με τελευταίο παράδειγμα τον Κατσικογιάννη.

Η ήττα του Ολυμπιακού στην Ριζούπολη από τον Απόλλωνα ήταν αποτέλεσμα των μεγάλων διαιτητικών λαθών και του πολέμου που δέχεται ο Ολυμπιακός. Και είναι ξεκάθαρο πως ο βασικός λόγος που οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από την Ελαφρά Ταξιαρχία, έχει όνομα κι επώνυμο. Αλέξανδρος Κατσικογιάννης. Τα όσα συνέβησαν στο ματς είναι απίστευτα κι όμως αληθινά. Τι άλλο να πει κάποιος για τις αποφάσεις του συγκεκριμένου ρέφερι. Ποια σχόλια να κάνει για τα όσα είδαν τα μάτια όλων μας, αλλά δεν τα…είδαν τα δικά του!

Ο διαιτητής του αγώνα αρνούνταν, με πεισματικό μάλιστα τρόπο, να δώσει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού με αποκορύφωμα την φάση του 91’, όταν δεν έδειξε την άσπρη βούλα μετά το πεντακάθαρο πέναλτι στο χέρι του Κοντοέ. Μα τι άλλο έπρεπε να γίνει στην Ριζούπολη για να δώσει ο διαιτητής πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού; Είναι ν’ απορεί κάποιος για ποιο λόγο «έκλεισε» τα μάτια ο διαιτητής Κατσικογιάννης στις περιπτώσεις πέναλτι που έγιναν υπέρ των ερυθρόλευκων. Και ήταν καραμπινάτες περιπτώσεις που ο διαιτητής δεν έχει καμιά απολύτως δικαιολογία, για τις αποφάσεις που πήρε. Και ήταν όλες εναντίον του Ολυμπιακού.

Ένα πράγμα λοιπόν είναι ξεκάθαρο και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης κι αυτό θα πρέπει να μην το ξεχνούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Ο πόλεμος του συστήματος της «εξυγίανσης» εναντίον του Ολυμπιακού συνεχίζεται. Και μάλιστα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση με προφανή στόχο να στήνουν «μπλόκο» στην ομάδα του Πειραιά σε κάθε παιχνίδι. Ακόμα και τώρα, στο φινάλε του πρωταθλήματος δεν διστάζουν να ξεπεράσουν τα όρια.

Γιατί έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα την φετινή περίοδο, ένα είναι σίγουρο. Η «εξυγίανση» δεν σταματά τις επιθέσεις εναντίον του Ολυμπιακού. Κι όχι μόνο δεν σταματά, αλλά κάνει ότι μπορεί για να βάζει συνεχώς εμπόδια στον δρόμο της ομάδας του λιμανιού. Και είναι προφανές πως θα συνεχίσουν να πολεμούν με λυσσαλέο τρόπο τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.

Η υπομονή του κόσμου του Ολυμπιακού έχει εξαντληθεί και καλό θα είναι να καταλάβουν κάποιοι πως οι ερυθρόλευκοι δεν λυγίζουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να λυγίσει η ομάδα του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός έχει γεννηθεί για να δίνει μάχες και να τις κερδίζει. Έτσι έμαθε από την μέρα της ίδρυσης του κι έτσι συνεχίζει. Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός, ο μεγαλύτερος οργανισμός της χώρας έχει τεράστια δύναμη και τεράστια δυναμική. Αν κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να πολεμούν κατ’ αυτό τον τρόπο τον Ολυμπιακό κάνουν μεγάλο λάθος.

Κι όσο για τον διαιτητή Κατσικογιάννη; Μπορεί το σύστημα της «εξυγίανσης» να «καμαρώσει» τον συγκεκριμένο διαιτητή για τις αποφάσεις που πήρε στο παιχνίδι της Ριζούπολης. Και μπορεί να τον «καμαρώσει» γιατί ήταν όλες εναντίον του Ολυμπιακού σε σημείο μάλιστα που να αναρωτιέται κάποιος. «Τι έπρεπε να γίνει για να δώσει πέναλτι υπέρ των ερυθρόλευκων»; Είναι πραγματικά ν’ απορεί κάποιος για τις αποφάσεις του συγκεκριμένου ρέφερι. Ήταν αποφάσεις που εξόργισαν τους φίλους του Ολυμπιακού αλλά απ’ την άλλη πλευρά δεν πρέπει να ξεχνά κάποιος πως ανάλογες αποφάσεις εναντίον των ερυθρόλευκων υπήρξαν καθ’ όλη την διάρκεια της φετινής χρονιάς.

Ο διαιτητής του αγώνα της Ριζούπολης τα έκανε θάλασσα αλλά όλα του τα λάθη ήταν εναντίον του Ολυμπιακού. Κι όλες οι λανθασμένες αποφάσεις ήταν σε φάσεις πέναλτι υπέρ των ερυθρόλευκων. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να έχει ένα μόνο πράγμα στο μυαλό του. Το σύστημα της «εξυγίανσης» θα συνεχίσει τις επιθέσεις. Ο Ολυμπιακός όμως θα δώσει ενωμένος τις απαντήσεις του. Ενωμένος και πιο δυνατός από ποτέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ