Άρης: Να βγάλει εγωισμό κόντρα στην ΑΕΚ

Άρης: Να βγάλει εγωισμό κόντρα στην ΑΕΚ

Τα ντέρμπι είναι η μεγάλη αδυναμία του Άρη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και οι παίκτες του οφείλουν να βγάλουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, αρχής γενομένης από την αυριανή (9/4) εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Η αλήθεια είναι ότι η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος δεν εξελίσσεται σε καμία περίπτωση όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι του Άρη και οι οπαδοί του. Το αντίθετο, μάλιστα. Οι κιτρινόμαυροι όχι μόνο δεν κατάφεραν να μείνουν μέχρι τέλους στη μάχη των υψηλών στόχων που έχουν θέσει, αλλά δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα ούτε τον μίνιμουμ αποδεκτό, την έξοδο, δηλαδή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τα λάθη, τα δικά του αλλά και των διαιτητών, είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται στη θέση αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή. Χωρίς, όμως, να είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να γίνει «λογαριασμός». Θα πρέπει πρώτα να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η πέμπτη θέση και στη συνέχεια να μπουν οι βάσεις, προκειμένου να μην επαναληφθούν ξανά τα λάθη αυτά.

Διαβάστε επίσης: Τον βολεύει να διαλέξει αντίπαλο

Τα ντέρμπι αποτελούν την «αχίλλειο πτέρνα» του Άρη τη σεζόν που διανύουμε. Έχει, μόλις μια νίκη, αυτή του πρώτου γύρου στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Άρη οφείλουν να βγάλουν αντίδραση και να δείξουν εγωϊσμό. Χρωστάνε μια καλή εμφάνιση στους οπαδούς τους.

Ακόμα και στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ άσχημη τα πρώτα 60 λεπτά. Αυτό πρέπει να αλλάξει στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το αυριανό (9/4) εκτός έδρας με την ΑΕΚ.

Το να ζητάει κάποιος συγνώμη στα λόγια, στις δηλώσεις του στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι εύκολο. Αυτό που χρειάζεται είναι οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων να το δείξουν εμπράκτως στον αγωνιστικό χώρο, να βγάλουν αντίδραση.

Παρά τα λάθη που έγιναν από παίκτες, προπονητές και διοίκηση, είναι δεδομένη ότι ο Άρης έχει καλύτερο ρόστερ από τον Βόλο. Ακόμα και έτσι, θα είχε εξασφαλίσει, ήδη την πέμπτη θέση και την έξοδο στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, αν δεν του είχαν «κοπεί» δέκα βαθμοί, τουλάχιστον, από διαιτητικά λάθη.

Αυτός είναι ακόμα ένας λόγος για τον οποίο πρέπει να πεισμώσουν οι παίκτες του Άρη. Να βγάλουν αντίδραση, να βγάλουν ψυχή. Οι κουβέντες, σε ότι αφορά μεταγραφές και τον επόμενο προπονητή, είναι άκαιρες τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς απομένουν ακόμα εφτά πολύ σημαντικά παιχνίδια.

Δημόσια, τουλάχιστον, γιατί κινήσεις γίνονται από αυτούς που πρέπει.

Σημαντικές οι απουσίες των Καμαρά και Ματέο Γκαρσία, ακόμα πιο σημαντικό, όμως, είναι ο Άρης να παραταχθεί στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ με την νοοτροπία που πρέπει. Σαν Άρης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ