Ένας μαχητής με το DNA Ολυμπιακού!

Ένας μαχητής με το DNA Ολυμπιακού!

Ο Τζενάρο Γκατούζο ζει και δουλεύει με πάθος αρνούμενος να συμβιβαστεί με οτιδήποτε λιγότερο από την επιτυχία. Έχει το πακέτο για να τρελάνει τον κόσμο…

Δεν εμφανίζεται για πρώτη φορά στο ερυθρόλευκο προσκήνιο. Είναι όμως η πρώτη φορά που η προοπτική να τον έχουμε κοντά μας σύντομα και να τον συνηθίσουμε με τα ερυθρόλευκα είναι πολύ κοντά.

Μια ισχυρή προσωπικότητα, ένας προπονητής με DNA Ολυμπιακού που μπορεί να γίνει «ένα» με τον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός θέλει να «σπάσει» την… κατάρα της πρώτης θέσης

Ο Ολυμπιακός που ξέχωρα από ότι συμβεί στα 6 τελευταία ματς της σεζόν ξέρει πως πρέπει να… μηδενίσει το κοντέρ και να αρχίσει να χτίζει τη νέα ομάδα που θα επιστρέψει εκεί που της αξίζει, με ωραίο ποδόσφαιρο που θέλει να βλέπει ο κόσμος του.

Με τον Τζενάρο Γκατούζο να είναι ο «εκλεκτός» του Βαγγέλη Μαρινάκη που είναι σε ανοικτή γραμμή και επιδιώκει να κλείσει οριστικά και άμεσα το θέμα ώστε ο Ιταλός να πιάσει ουσιαστικά δουλειά από τώρα και να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμος για τη δική του εποχή στον Ολυμπιακό. Ο Μαρινάκης που ξέρει πολύ καλά τι χρειάζεται η ομάδα για να αφήσει πίσω της όσα συνέβησαν φέτος και να μπει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. Ο Μαρινάκης που το έχει πάρει πάνω του και είναι αποφασισμένος να το κάνει ξανά και να προσφέρει τα πάντα στο νέο προπονητή όπως ο Τζενάρο Γκατούζο που έχει το «πακέτο» που χρειάζεται ο Ολυμπιακός.

Τι μπορεί να πετύχει ένας προπονητής κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. Υπήρξαν περιπτώσεις τεχνικών που ήρθαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις και έφυγαν νύχτα και αντίστροφα επιλογές που αμφισβητήθηκαν και έμειναν στη μνήμη όλων για το έργο τους.

Είναι επίσης περιττό να μπούμε στη διαδικασία να πούμε ποιος είναι ο Τζενάρο Γκατούζο που ξέχωρα από μια τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα έχει ήδη στο ενεργητικό του ως προπονητή δουλειές σε κορυφαίους συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου. Μίλαν, Νάπολι, Βαλένθια για τον 45χρονο Ρίνο που τον είχαμε ζήσει στο ξεκίνημά τους στα μέρη μας στον πάγκο του ΟΦΗ.

Αυτό που σίγουρα είναι δεδομένο πως «δένει» και με το παραπάνω με τον Ολυμπιακό είναι το εκρηκτικό ταπεραμέντο του, το πάθος του για το ποδόσφαιρο και την επιτυχία. Το ασυμβίβαστο με την αποτυχία και το πώς ζει και από τον πάγκο, έτοιμος να… μπει να παίξει τα ματς.
Είναι ένας κανονικός προπονητής από το πάνω ράφι με ξεκάθαρα «συστατικά» Ολυμπιακού! Τύπος που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του από κανέναν και που για τον σύλλογο που είναι τα δίνει όλα.

Ο «τρελός» Ιταλός που όπως είχε δηλώσει κάποτε: «Αποφάσισα να μην ξαναπαίξω ποδόσφαιρο με τους φίλους μου, γιατί ακόμα μπλέκω σε ανόητους καυγάδες μαζί τους συνεχώς. Δεν θέλω να χάνω σε τίποτα. Ούτε καν σε μια παρτίδα χαρτιά. Είναι ένα μεγάλο μέρος του χαρακτήρα μου αυτό και πάντα ήθελα να πετύχω σε ό,τι κι αν έκανα. Είναι μέρος του DNA μου».

Είναι στο DNA του όπως είχε πει, και στο DNA του Ολυμπιακού και του κόσμου του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ