Και στην ούγια γράφει Μπαλτάκος/Μπένετ/Μάνταλος

Και στην ούγια γράφει Μπαλτάκος/Μπένετ/Μάνταλος

Το πιο… συναρπαστικό πρωτάθλημα θα μείνει σίγουρα στην ιστορία. Όπως και οι MVP Μπαλτάκος, Μπένετ, Μάνταλος που έκαναν το... μπαμ και στο Αρης - ΑΕΚ για... κερασάκι

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο φινάλε του… δράματος. Του πιο «συναρπαστικού πρωταθλήματος» που λένε και οι… ειδικοί επειδή ο Ολυμπιακός δεν έκανε αυτό που κάνει πάντα και έτσι οι υπόλοιποι κατάφεραν να διεκδικούν πρωτάθλημα, το οποίο όπως φαίνεται στο χορτάρι δεν έχουν και τα guts για να το πάρουν, αφού το δίνει ο ένας στον άλλο.

Συμβαίνουν αυτά βεβαίως, κάποια στιγμή θα βρισκόταν στα «κάτω» του ο Ολυμπιακός και θα το εκμεταλλευόταν κάποιος άλλος. Με 22 πρωταθλήματα στα 26 τελευταία χρόνια το λες και εξαίρεση του κανόνα. Η πλάκα όμως είναι πως δεν ήταν μόνο τα «κάτω» του Ολυμπιακού που τον έβγαλαν εκτός μάχης και γενικότερα δεν ζούμε και το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα για καθαρά αγωνιστικούς λόγους.

Το φετινό πρωτάθλημα γράφει στην ούγια Μπαλτάκος/Μπένετ/Μάνταλος. Και αναμφίβολα αξίζουν ένα… χρυσό μετάλλιο στην απονομή του τίτλου. Η συμβολή τους άλλωστε σε αυτό το μπάχαλο που δημιούργησαν ήταν και συνεχίζεται να είναι τεράστια. Με τελευταίο έργο τον Φωτιά, πακέτο με τον αμέθυστο Διαμαντόπουλο στο Βικελίδης.

Σε ένα ματς που ο Άρης σύμφωνα με τους book δεν θα… κατέβει. Και εδώ που τα λέμε ο Άρης φέτος κατεβαίνει μόνο με τον Ολυμπιακό, με τους υπόλοιπους υπάρχει ένας μαγικός τρόπος που τελικά τον καταδικάζει σε αποτυχία. Συμβαίνουν και αυτά όμως στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου του Μπαλτάκου, του Μπένετ και του Μάνταλου.

Σε μια χρονιά που τελειώνει με δεκάδες επίσημες ανακοινώσεις όλων των ομάδων, ακόμη και της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, με δεκάδες δηλώσεις προπονητών/παικτών (σ.σ. ο Λουτσέσκου είναι μια κατηγορία μόνος του) και με δεκάδες «χειρουργεία» (sic) που όλως τυχαίως τις περισσότερες φορές είχαν ερυθρόλευκο αποδέκτη.

Το πρωτάθλημα όπου οι ελιτ διαιτητές ήρθαν, για λίγο στο φινάλε και αυτό όταν η ΕΠΟ βρέθηκε στα σκοινιά χωρίς άλλο δρόμο. Το πρωτάθλημα που θα το θυμόμαστε για τους Νταμπάνοβιτς, Κέλερ, Μάσα και λοιπούς… εξυγιαντικούς διαιτητές, για τους… μεθυσμένους Πολωνούς του Μπένετ/Μάνταλου και για όσα τραγελαφικά, με πρωταγωνίστρια την ΕΠΟ του Μπαλτάκου, ζήσαμε (δυστυχώς και) φέτος.

Και όμως θα μπορούσε εύκολα η εξέλιξη να ήταν διαφορετική. Αλλά το χειρότερο δεν είναι από ότι φαίνεται αυτό που ζήσαμε, αλλά αυτό που είναι πολύ πιθανό να ζήσουμε από εδώ και πέρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ