Με τον δικό του εκρηκτικό συνδυασμό…

Με τον δικό του εκρηκτικό συνδυασμό…

Ο Ολυμπιακός πάει στο Κάουνας, για να σχηματίσει την Κυριακή αυτοδύναμη κυβέρνηση…

Η αντίστροφή μέτρηση ξεκίνησε, το βράδυ που ο Ολυμπιακός κέρδισε για τρίτη φορά την Φενέρ. Μετράμε τις μέρες, τις ώρες, τα λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Ρονάλντο: «Μπορούμε τον τίτλο»

Το απόγευμα της Παρασκευής, αυτή η «αγέλη πεινασμένων σκυλιών» θα δώσει μία ακόμα ευρωπαϊκή μάχη. Και θα μπει στον μεγάλο ημιτελικό, όχι μόνο πεινασμένη, αλλά και διψασμένη.

Πέρυσι στο «ερυθρόλευκο» Βελιγράδι, το όνειρο έσβησε σε νεκρό χρόνο με το σουτ του Μίσιτς. Η εμπειρία από το περσινό φάιναλ φορ θα αποτελέσει ένα επιπλέον όπλο σε αυτή την παρέα και την εκπληκτική ομάδα που έχει χτίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Το είπαν άλλωστε αρκετοί από τους πρωταγωνιστές της ομάδας. Πέρυσι ο Ολυμπιακός ήταν αουτσάιντερ, φέτος φαβορί.

Σε ένα φάιναλ φορ μυστικά δεν υπάρχουν. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ακολουθήσει το δικό του μονοπάτι. Αυτό που χάρισε στους φίλους της ομάδας μοναδικές παραστάσεις, μεγάλες νίκες. Αυτό που οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή της κανονικής περιόδου, στην δύσκολη πρόκριση επί της Φενέρ και τώρα στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Η αποστολή της ομάδας δεν είναι εύκολη. Και μπορεί η Μονακό να μην έχει την φανέλα της Μπαρτσελόνα ή της Ρεάλ, ούτε της περσινής αντιπάλου της Εφές, η οποία πήγε στο Βελιγράδι για να υπερασπιστεί τον τίτλο της, ωστόσο είναι μία από τις δύο ομάδες που κέρδισαν δύο φορές τους πειραιώτες στην κανονική σεζόν. Η άλλη ήταν ο Ερυθρός Αστέρας.

Να τριτώσει το κακό δεν το βλέπω. Ο Ολυμπιακός έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, το τεχνικό τιμ έχει αναλύσει τα παιχνίδια με τη Μονακό και σίγουρα θα έχει εντοπίσει τα λάθη που έγιναν, αλλά και τα αδύνατα σημεία των αντιπάλων.

Η Μονακό στα δικά μου μάτια, είναι μια ομάδα που στην επίθεση στηρίζεται στο ταλέντο και το ένστικτο των εξαιρετικών περιφερειακών που διαθέτει, αλλά στην άμυνα έχει θέματα, κυρίως στις δεύτερες περιστροφές.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο δεύτερο συνεχόμενο φάιναλ φορ με όπλο την άμυνα, την εκπληκτική κυκλοφορία και τους αυτοματισμούς στην επίθεση. Εκρηκτικός συνδυασμός που ουκ ολίγες φορές ανάγκασε τους αντίπαλους να σηκώσουν τα χέρια ψηλά…

Αν ο συνδυασμός αυτός εμφανιστεί και στη Λιθουανία, πολύ δύσκολα η Μονακό θα κάνει την έκπληξη. Αν μάλιστα, οι πειραιώτες είναι και εύστοχοι, τότε πρέπει να συμβούν πράματα και θάματα για να μην πάρουν την πρόκριση στον τελικό.

Και την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση…

Υ.Γ. Ασύλληπτο νούμερο, μυθική επιτυχία. Οι 300 τίτλοι στα ομαδικά αθλήματα των τμημάτων του Ολυμπιακού αποτελούν τεράστιο επίτευγμα. Ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους έβαλαν έστω και ένα λιθαράκι για να έρθουν οι κούπες αυτές στο λιμάνι. Το σίγουρο είναι ένα. Οι 400, δεν πρόκειται να αργήσουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ