Περηφάνια #mexritelous!

Περηφάνια #mexritelous!

Για αυτά τα παιδιά με τα ερυθρόλευκα, για αυτό τον προπονητή, για αυτό τον σύλλογο που σε κάνει να ανατριχιάζεις!

Και φτάσαμε τελικά στο τέλος της διαδρομής! Μια ακόμη βραδιά πριν το 4ο Ευρωπαϊκό της ιστορίας του! Ένα ακόμη βήμα από την περσινή σεζόν όταν ο Μίσιτς έκοψε τον δρόμο σε νεκρό χρόνο. Για μια ομάδα που φέτος έχει πετύχει τα πάντα. Και της μένει απλά το τελευταίο 40λεπτο για να πάρει αυτό που δικαιούται.

Η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, τα παλικάρια του Μπαρτζώκα που μας κάνουν να ανατριχιάζουμε για την μαχητικότητά τους, την αποφασιστικότητά τους, την πίστη τους, το έξοχο μπάσκετ που παίζουν, για την… θρυλοσύνη τους! Γιατί αυτός ο Ολυμπιακός που έχει φτιάξει ο Μπαρτζώκας είναι ένας ακόμη Θρύλος της ζωής μας, δίπλα σε αυτόν του Σπανούλη και του Πρίντεζη!

Διαβάστε επίσης: Δεύτερος τελικός Euroleague για τον Μπαρτζώκα

Μια ομάδα που σε γεμίζει με περηφάνια, μια ομάδα που έμαθε να παλεύει #mexritelous και να δικαιώνεται!

Και το βράδυ της Κυριακής απέναντι ξανά σε Ισπανούς να ψάξει το… 2-1 απέναντι σε Μπαρτσελόνα ή 2-2 σε Ρεάλ.. Ο Ολυμπιακός των 9 τελικών της Ευρωλίγκας, των 12 Φάιναλ Φορ, η κορυφαία ελληνική ομάδα που έδειξε και απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί είναι Θρύλος! Σε ένα ματς που για 20 λεπτά πήγαιναν όλα στραβά απέναντι στην ομάδα που τον είχε νικήσει και τις δύο φορές φέτος.

Και όμως ο Ολυμπιακός που φέτος έχει την 3η περίοδο ως… σήμα κατατεθέν έκανε το απίστευτο για Φάιναλ Φορ. Το 27-2 των πρωταθλητών Ελλάδας επί της ομάδας του Τζέιμς στην 3η περίοδο είναι ανεπανάληπτο! Η διαφήμιση του μπάσκετ από τα παλικάρια του Μπαρτζώκα που με Γούοκαπ και Παπανικολάου να σέρνουν τον χορό ισοπέδωσε τους πλούσιους της διοργάνωσης και «καθάρισε» ουσιαστικά την πρόκριση.

Η δουλειά προφανώς και δεν έχει τελειώσει στο Κάουνας. Ο τελικός της Κυριακής έρχεται και ο Παπανικολάου και η παρέα του βρυχάται. Για να πάρουν αυτό που αξίζουν όλη την σεζόν απέναντι στους Ισπανούς. Μα ότι και να γίνει σε αυτό το ματς η περηφάνια για αυτά τα παιδιά, για αυτό τον προπονητή, για αυτή την ομάδα «ξεχειλίζει»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ