Και στην ούγια γράφει… Γιώργος Μπαρτζώκας!

Και στην ούγια γράφει… Γιώργος Μπαρτζώκας!

Ένας Ολυμπιακός απολαυστικός με την σφραγίδα του κορυφαίου προπονητή της Ευρώπης! To be continued #mexritelous!

Μια χρονιά ονειρεμένη, μια χρονιά που θα την θυμόμαστε για πάντα. Γιατί ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα στην εποχή του #mexritelous πέτυχε να πάει ένα βήμα παραπάνω από την περσινή σεζόν, παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ και σαρώνοντας όλους τους τίτλους, χάνοντας το μεγαλύτερο στόχο του την Ευρωλίγκα στα… 3 δευτερόλεπτα.

Ο Ολυμπιακός που ισοπέδωσε τον ΠΑΟ στον επεισοδιακό 4ο τελικό και σήκωσε το πρωτάθλημα στο… εξοχικό του, στο ΟΑΚΑ κλείνοντας ιδανικά μια χρονιά που δεν θα την ξεχάσουμε και ας μην ήρθε το 4ο ευρωπαϊκό σε εκείνο τον άτυχο τελικό απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης: Και όμως υπάρχει ελπίδα! Ο Χρήστος και ο Σταύρος δείχνουν τον δρόμο…

Ένας Ολυμπιακός που μπαίνει στο hall of fame του συλλόγου με ένα ρόστερ ισχυρό και ένα μπάσκετ που δεν χορταίναμε να βλέπουμε από ματς σε ματς. Ένας Ολυμπιακός του «μαέστρου», του καλύτερου προπονητή της Ευρώπης για την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Του… Γιώργο ψυχάρα Ολυμπιακάρα! Του σπουδαίου Γιώργου Μπαρτζώκα που δημιουργεί την δική του εποχή στην «χρυσή» ιστορία του Ολυμπιακού.

Του Μπαρτζώκα που κατάφερε στη δεύτερη θητεία του να ξεπεράσει τον εαυτό του και παρότι δεν πήρε ξανά την Ευρωλίγκα να παρουσιάζει δύο χρόνια έναν Ολυμπιακό απολαυστικό.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής είναι αυτός. Γιατί τα πάντα ξεκινούν από το αφεντικό, τον προπονητή. Και ο Μπαρτζώκας και ξέρει και θέλει και μπορεί. Για αυτό άλλωστε μπήκε στο… στόχαστρο των «απέναντι» θεωρώντας πως κάπως έτσι μπορούν να τον πλήξουν. Αυτοί που σου λένε ότι είναι μέρα έξω και βγαίνεις να τσεκάρεις ξέροντας πως κατά 99% είναι νύκτα.

Ο Μπαρτζώκας που θα μείνει για πολλά χρόνια σε αυτή την ομάδα όχι γιατί φέρνει επιτυχίες αλλά γιατί κάνει τον κόσμο της ομάδας να απολαμβάνει αυτό που βλέπει.

Η νέα εποχή του Ολυμπιακού είναι απλά στην αρχή της. Την επόμενη σεζόν θα επιδιώξει να πάει ένα βήμα παραπάνω. #mexritelous…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ