Γιάννη ψυχάρα Ολυμπιακάρα!

Γιάννη ψυχάρα Ολυμπιακάρα!

Ο κόσμος μας έχει ανάγκη από παλικάρια σαν τον Γιάννη για να γίνει καλύτερος. Για να γίνει ομορφότερος.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ και οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» έζησαν μοναδικές στιγμές στη φιέστα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Τα τυπικά για τον Τζούρισιτς και οι άλλοι δυο που έρχονται

Οι εικόνες ήταν μαγικές για τους οπαδούς των πρωταθλητών αλλά θα πρέπει να σταθούμε όλοι στην πιο δυνατή εικόνα της γιορτής των πειραιωτών στο ΣΕΦ.

Κι ένα είναι το σίγουρο. Η πιο δυνατή εικόνα ήταν η δύναμη ψυχής που επέδειξε για ακόμα μια φορά ένας φίλαθλος που «ζει και αναπνέει» για τον Ολυμπιακό.

Κι αυτό χωρίς ίχνος υπερβολής γιατί όσοι γνωρίζουν τον Γιάννη Αλαμπασύνη, καταλαβαίνουν πολύ καλά την αγάπη του νεαρού φιλάθλου των πειραιωτών για την ομάδα του λιμανιού.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε την ευκαιρία στον Γιάννη, έναν συνάνθρωπό μας που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Ήταν αυτός που μαζί με τον Αργύρη Καμπούρη, μετέφερε το τρόπαιο του πρωταθλήματος από τα αποδυτήρια στο παρκέ του ΣΕΦ, σε μια στιγμή που θα μείνει στην ιστορία.

Ο κόσμος στις εξέδρες αποθέωσε τον Γιάννη που παλεύει κάθε μέρα για ένα καλύτερο αύριο.

Αποθέωσε τον Γιάννη που δείχνει σε όλους ότι δεν υπάρχει «αδύνατον».

Ο Γιάννης δείχνει σε όλους με τη στάση ζωής του γιατί δεν υπάρχει κάτι που δεν γίνεται.

Είναι μια ευτυχισμένη βραδιά για τον νεαρό φίλαθλο του Ολυμπιακού. Ίσως για τον ίδιο να είναι η πιο ευτυχισμένη νύχτα της ζωής μέχρι την επόμενη.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε ένα μεγάλο δώρο στον Γιάννη, αλλά παράλληλα θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι στο πρόσωπο του φιλάθλου της ομάδας του λιμανιού, τιμήθηκαν οι αξίες που κάνουν την διαφορά στον κόσμο μας.

Γιατί ο Γιάννης είναι η ψυχική δύναμη της μεγάλης λαοθάλασσας που λέγεται κόσμος του Ολυμπιακού.

Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι ο Γιάννης δεν χάνει παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» και δεν αναφερόμαστε μόνο στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου.

Ο Γιάννης είναι πάντα και παντού μαζί με τον πατέρα του, στην εξέδρα σε κάθε παιχνίδι της ομάδας του Ολυμπιακού. Σε όλα τα αθλήματα. Στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο βόλεϊ, στο πόλο, στο χάντμπολ.

Είναι δίπλα και στις ομάδες γυναικών του συλλόγου, σε όλα τα παιχνίδια.

Με βροχές, με κρύα, με χιόνια. Δεν λογαριάζει καιρικές συνθήκες, το μόνο που θέλει είναι να βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό.

Είναι πάντα παρών για να φωνάξει, να χειροκροτήσει, να στηρίξει την ομάδα του Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα. Κι όταν λέμε παντού κυριολεκτούμε.

Ήταν μια μεγάλη βραδιά στην οποία πανηγύρισαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πανηγύρισαν όμως μαζί τους η καρδιά, η δύναμη και η θέληση του Γιάννη για ζωή.

Και δεν χωρά αμφιβολία πως βλέποντας τον φίλαθλο του Ολυμπιακού να μπαίνει στο παρκέ του ΣΕΦ, καταλαβαίνει πως το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα, «Γιάννη ψυχάρα Ολυμπιακάρα» είναι αυτό που αποδεικνύει την στάση ζωής του.

Γιατί χωρίς πολλά λόγια θα πρέπει να πούμε ένα μόνο. Ο κόσμος μας έχει ανάγκη από παλικάρια σαν τον Γιάννη για να γίνει καλύτερος. Για να γίνει ομορφότερος.

Σ’ ευχαριστούμε για την δύναμη σου φίλε Γιάννη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ