«Σείστηκε» το νυχτερινό κέντρο για Βεζένκοφ: «Σάσα μείνε και γράψε το Σακραμέντο στα…» (vid)

«Σείστηκε» το νυχτερινό κέντρο για Βεζένκοφ: «Σάσα μείνε και γράψε το Σακραμέντο στα…» (vid)

Χαμός για τον Σάσα Βεζένκοφ στο πάρτι του Ολυμπιακού!

Την τιμητική του είχε ο Σάσα Βεζένκοφ στο γλέντι του Ολυμπιακού στα μπουζούκια!

Μετά το ΣΕΦ, ο Βούλγαρος πάουερ φόργουορντ, αποθεώθηκε και στο νυχτερινό κέντρο με παίκτες και οπαδούς να τον καλούν να παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι.

Διαβάστε επίσης: Η ηγετική εμφάνιση του Μασούρα: Η γκολάρα, τα χαμόγελα και η «δήλωση»

Με το σύνθημα «Σάσα, μείνε στον Ολυμπιακό και γραψ’ το Σακραμέντο στα αρ@@@@@ σου τα δυο», να δονεί το νυχτερινό κέντρο, τόσο οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, όσο και οι ερυθρόλευκοι οπαδοί έστειλαν ηχηρό μήνυμα παραμονής στον MVP της εφετινής Euroleague.

Οπως είναι λογικό, επικράτησε ένας μικρός χαμός στην πίστα, με τον Σάσα Βεζένκοφ να απολαμβάνει τις μαγικές στιγμές.

Θυμίζουμε, πως ο 27χρονος παίκτης παρακολουθείται εδώ και καιρό από τους ανθρώπους των Κινγκς. Η ομάδα του NBA διατηρεί τα δικαιώματά του από τον Ιούνιο του 2022 και είναι η μοναδική που μπορεί να διαπραγματευθεί μαζί του.

Μάλιστα, δεν είναι και λίγες οι φορές που άνθρωπος του Σακραμέντο πήρε τον δρόμο για την Ελλάδα και τον Πειραιά προκειμένου να δει από κοντά τα… όργια του Σάσα. Ακόμα και ο Μάικ Μπράουν βρέθηκε στις εξέδρες του ΣΕΦ, για να πάρει μια γεύση από το αστέρι του Ολυμπιακού.

Το Σακραμέντο σκοπεύει να διαθέσει ένα μέρος της mid-level exception (που είναι στα 12 εκατ. ευρώ) ή την διετή exception για την προσφορά στον άσο του Ολυμπιακού. Εκτιμάται ότι η πρότασή του θα είναι σίγουρα πάνω από τα 4 εκατ. και μπορεί να φτάσει και στα 9-10 εκατ. δολάρια ετησίως. Από εκεί και πέρα, το nba-out βρίσκεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο Βεζένκοφ έχει ανανεώσει μέχρι το 2025, οπότε αν δεν φύγει για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι 100% παίκτης των ερυθρόλευκων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αν δεν αποχωρήσει για τον μαγικό κόσμο του NBA, τότε αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο ερυθρόλευκο συμβόλαιο (διετή επέκταση με δύο εκατομμύρια τον χρόνο).

Δείτε τον… χαμό για τον Βεζένκοφ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ