Άρης: Να πατήσει «γκάζι» στις κομβικές θέσεις

Άρης: Να πατήσει «γκάζι» στις κομβικές θέσεις

Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται, αυτό φαίνεται, τουλάχιστον, βάση σχεδίου σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης. Δεν είναι λίγες αυτές που έχουν κάνει οι κιτρινόμαυροι, για τη χρονική περίοδο που διανύουμε, ενώ φαίνεται ότι ξεκάθαρος στόχος ήταν να «γεμίσει» το ρόστερ.

Σκεπτικό προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς ο Άρης θα συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις, το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Europa Conference League, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί «βάθος» στον πάγκο του για να καταφέρει να ανταπεξέλθει.

Θα πρέπει, όμως, οι άνθρωποι του να ολοκληρώσουν άμεσα και κάποιες κινήσεις σε ότι αφορά το βασικό σχήμα, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν. Από τους ποδοσφαιριστές που έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής ο Άρης, οι Ματαρίτα και Φεράρι, κατά σειρά, θα είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν το αριστερό άκρο της άμυνας. Οι μοναδικές κινήσεις, δηλαδή, που λογίζονται για το βασικό σχήμα.

Παρεμπιπτόντως, μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι ο Φεράρι είχε βρεθεί στη μεταγραφική λίστα όλων των υπόλοιπων μεγάλων ελληνικών ομάδων, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό. Από το 2021 έως και το 2022, το όνομα του Αργεντινού αμυντικού είχε «παρελάσει» αρκετές φορές στα ρεπορτάζ τους, πριν ο ποδοσφαιριστής συνεχίσει, τελικά, την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ.

Θέση στο βασικό σχήμα μπορεί να διεκδικήσει και ο Χουτεσιώτης, είναι, δεδομένο, όμως, ότι ξεκινάει με προβάδισμα ο Κουέστα. Παρόλα αυτά ο Άρης διαθέτει δυο πολύ καλούς τερματοφύλακες.

Το ζητούμενο, λοιπόν, είναι να καλύψει, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, τα κενά που υπάρχουν στην ενδεκάδα και ειδικά στο «εξάρι». Εκεί, όπου μοναδική διαθέσιμη επιλογή τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο Ντουκουρέ. Ακόμα, οι κιτρινόμαυροι χρειάζονται άμεσα ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης.

Χρειάζονται, για την ακρίβεια, να ξεκαθαρίσουν τι θα γίνει με το θέμα του Βύντρα. Αν ο Τσεχος φορ, δηλαδή, θα καταφέρει να λύσει το συμβόλαιο του με τη Βικτόρια Πλζεν ή όχι. Προς το παρόν, βέβαια, συμμετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας του και αγωνίζεται, μάλιστα και στα φιλικά. Στην επίθεση, βέβαια, ο Άρης έχει και τον Γκρέι, ο οποίος, όσο δεν λύνει το συμβόλαιο του, υπολογίζεται.

Τέλος, οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να αποκτήσουν και έναν εξτρέμ, άμεσα και έναν δεύτερο στην πορεία. Ο Σαβέριο, που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα (1/7) είνα «λαχείο» και μακάρι να βγει, όμως, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπολογίζεται για βασικός.

ΥΓ. Καλό θα ήταν ο Άρης να μην ακολουθήσει την ίδια τακτική που δεν του βγήκε σε καλό τα προηγούμενα χρόνια, χάνοντας χρόνο με παίκτες που είτε είναι πολύ δύσκολο να έρθουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, είτε είναι πολύ ακριβοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ