Η ΕΠΟ καταργεί την λογική και την ισονομία

Η ΕΠΟ καταργεί την λογική και την ισονομία

Η διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου «τρέλανε», όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά όλη την Ευρώπη με την απόφαση να σφυρίξει Ισπανός διαιτητής τον τελικό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο Ισπανός διαιτητής Νταβίντ Μπορμπαλάν θα σφυρίξει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι ιθύνοντες μάλιστα της ομοσπονδίας φρόντισαν να επισυνάψουν στην σχετική ανακοίνωση και το… βιογραφικό του 45χρονου διαιτητή. Να έχει ο κόσμος μια ενημέρωση για τα κριτήρια που οδήγησαν τον Βαγγέλη Γραμμένο και τους συνεργάτες του στην απόφαση «σταθμό».

Να ενημερωθεί βρε παιδί μου η χώρα για ποιο λόγο έμειναν στην «απ’ έξω» οι «δικοί μας κορυφαίοι» και προτιμήθηκε ένας Ισπανός. Είναι μια απόφαση που σε αφήνει άφωνο. Πρόκειται για κίνηση που δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις και η οποία δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαιρο για μιαν ακόμα φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ισπανός διαιτητής λοιπόν η απόφαση της ΕΠΟ. Και δεν μας εξηγεί η ομοσπονδία γιατί προχώρησε στην συγκεκριμένη επιλογή. Να πει ότι αποφάσισα να καλέσω τον κ. Μπορμπαλάν για τον ένα και για τον άλλο λόγο. Να δώσει μια εξήγηση για την απόφαση της που θα αποτελεί θέμα συζήτησης στα επόμενα χρόνια. Και θα είναι φυσικά μια απόφαση παράδειγμα προς αποφυγή.

Απόφαση μιας διοίκησης που δεν είναι σε θέση να φέρει εις πέρας ακόμα και τις πιο εύκολες διαδικασίες. Τι πιο απλό από το να ανακοίνωνε η ΕΠΟ έναν Έλληνα διαιτητή για να σφυρίξει στον τελικό. Δική της μέριμνα είναι η επιλογή του ρέφερι. Και ποια ήταν λοιπόν η απόφαση που πήρε η ομοσπονδία; Να φωνάξει διαιτητή από την Ισπανία. Όλοι αυτοί που φωνάζουν τον τελευταίο χρόνο ότι έχουν «αναβαθμίσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μα τι συζητήσει κάποιος για το νέο «κεφάλαιο» που άνοιξε η ΕΠΟ την περίοδο της «εξυγίανσης»; Για το ότι ο «κορυφαίος» Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι ο τέταρτος διαιτητής του τελικού; Κι εδώ υπάρχει κι ένα άλλο θέμα επί προσωπικού για τον Έλληνα ρέφερι. Δέχεται ο Τάσος Σιδηρόπουλος την συγκεκριμένη απόφαση;

Πως βλέπουν οι Έλληνες διαιτητές την συγκεκριμένη επιλογή από την διοίκηση της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Και τι θα γίνει άραγε στο μέλλον όταν κάποιος μπορεί να ζητήσει ξένους διαιτητές και σε άλλα παιχνίδια. Κυπέλλου ή πρωταθλήματος; Ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει η ομοσπονδία σ’ ένα ενδεχόμενο αίτημα όπως αυτό που προαναφέραμε;

Όλα τα παιχνίδια της φετινής διοργάνωσης του Κυπέλλου έγιναν με Έλληνες διαιτητές. Και η απόφαση της ομοσπονδίας είναι να γίνει ο τελικός με ξένο (Ισπανό) διαιτητή. Από που ν’ αρχίσεις και που να τελειώσεις. Προφανώς για ορισμένους υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ωστόσο οι ιθύνοντες της ΕΠΟ θα πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν, ότι με τις αποφάσεις τους προκαλούν τον διασυρμό του ελληνικού ποδοσφαίρου σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Η νέα «μνημειώδης» απόφαση της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας «τρέλανε» όλη την Ευρώπη. Και τώρα υπάρχει ένα μόνο ερώτημα. Υπάρχει κάτι που να μπορεί να κάνει η διοίκηση Γραμμένου για να ξεπεράσει το τελευταίο της «κατόρθωμα»; Για να δούμε τι άλλο θα μας παρουσιάσει η «εξυγίανση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ