Το κατάλληλο timing του Ελ Αραμπί

Το κατάλληλο timing του Ελ Αραμπί

Το «είμαι και πάλι εδώ» του Μαροκινού killer και το πρώτο «στοίχημα» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Όταν οι ομάδες παίρνουν τα βουνά στις προετοιμασίες εμφανίζονται, παραδοσιακά, οι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού. Δεν είναι απαραίτητα αυτοί που θα εξελιχθούν και σε πρωταγωνιστές της σεζόν. Συχνά είναι εκπλήξεις.

Για τον φετινό Ολυμπιακό που ζει μια διαφορετική περίοδο με ένα σύνολο που δουλεύει στην Αυστρία βασισμένος στα περσινά ο πρωταγωνιστής είναι ένας από τις… παλιοσειρές. Και ένας από τους πρωταγωνιστές εδώ και 4 χρόνια με τα ερυθρόλευκα. Τα τρία πρώτα μάλιστα έγραψε ιστορία.

Την περσινή σεζόν έμεινε πολύ μακριά από τα στάνταρ. Τι θα γίνει φέτος ουδείς μπορεί να γνωρίζει. Μπορεί να ξέρει μόνο τι γίνεται έως τώρα. Και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, περί ου ο λόγος, φωνάζει πως «είμαι και πάλι εδώ» στην έως τώρα διάρκεια της προετοιμασίας.

Το κατάλληλο timing για το come back του Μαροκινού killer σε ένα διάστημα που ο Ολυμπιακός του Μαρτίνεθ φτιάχνεται με υπομονή και με στοιχεία βασισμένα σε ένα πλάνο που δουλεύεται με μεθοδικότητα. Χωρίς ρίσκα αλλά με σιγουριά για τις τελικές επιλογές όπως συνέβη με τους Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι που είναι τις τελευταίες μέρες τα πρώτα νέα πρόσωπα στην Αυστρία και που λογικά θα τους δούμε στο τρίτο και τελευταίο φιλικό της ομάδας την ερχόμενη Τετάρτη με την Σαμπάχ.

Για τον Ελ Αραμπί το ξεκίνημα της σεζόν και τα τρία γκολ στα δύο πρώτα φιλικά δεν είναι προφανώς είδηση. Μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών στα ελληνικά γήπεδα. Η επιστροφή του όμως είναι σημαντική και για το τώρα και για το μετά καθώς μην ξεχνάμε πως αυτή την στιγμή είναι ο μοναδικός «καθαρός» επιθετικός στα χέρια του Μαρτίνεθ ενώ είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για μια ή ακόμη και δύο προσθήκες στην γραμμή κρούσης.

Γίνεται όμως εύκολα αντιληπτό ότι τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν και τα πρώτα ματς της σεζόν τον Αύγουστο για την Ευρώπη ο Μαρτίνεθ θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στους εκλεκτούς του από το ρόστερ που βρήκε. Και όταν ο Γιουσέφ είναι σε αυτή την κατάσταση που τον βλέπουμε τότε ο Ισπανός τεχνικός έχει σίγουρα ένα καλό λόγο να χαμογελάει βαδίζοντας στο πρώτο «στοίχημα» της σεζόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ