Η 11άδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τη Νόρτζελαντ και η απόφαση για Ιμπόρα, Κίνι

Η 11άδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τη Νόρτζελαντ και η απόφαση για Ιμπόρα, Κίνι

Αυτοί είναι οι 11 που επέλεξε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Νόρτζελαντ

Στόχος του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι να δει την ομάδα του να βελτιώνεται καθημερινά. Να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Να εφαρμόζει στον αγωνιστικό χώρο τις ιδέες και τη φιλοσοφία του. Αυτό θέλει να γίνει και στο σημερινό παιχνίδι με τη Νόρτζελαντ. Το δεύτερο επί αυστριακού εδάφους, κόντρα σε μια καλή ομάδα, που πριν από λίγες ημέρες επικράτησε 2-0 της Σάλτσμπουργκ και η οποία έχασε το πρωτάθλημα Δανίας στα πλέι οφ την περσινή σεζόν.

Με βάση αυτά που έχει δοκιμάσει ο Μαρτίνεθ, όλες αυτές τις ημέρες, αναμένεται να δούμε τον Ολυμπιακό να παίζει σχεδόν με το ίδιο σχήμα και τα περισσότερα πρόσωπα που είδαμε και στο παιχνίδι με τη Σλοβάτσκο, σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα. Καθώς ο Ισπανός δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλει να χτίσει έναν κορμό αρχικού σχήματος και πάνω σε αυτόν να κάνει παρεμβάσεις.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε κατά Ιτούδη και Παπαγιάννη ο Γιαννακόπουλος

Ετσι, κάτω από τα δοκάρια, αναμένεται να καθίσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και όχι ο Τζολάκης, όπως στο παιχνίδι με τους Τσέχους. Η άμυνα αναμένεται να αποτελείται από τους Ροντινέι, Ρέτσο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ, με τον Μπουχαλάκη να παίρνει θέση στο «6», τον Καρβάλιο ή τον Χουάνγκ στο «8» και τον Κώστα Φορτούνη σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στο δεξιό άκρο της επίθεσης αναμένεται να πάρει θέση ο Μπιελ, αριστερά ο Μασούρας και στην εμπροσθοφυλακή η επιλογή του Ελ Αραμπί είναι αυτονόητη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι, δεν αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Νόρτζελαντ. Μπορεί να έχουν μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Ολυμπιακού, αλλά ακόμη χρειάζονται χρόνο για να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν θέλει να ρισκάρει να τους βάλει νωρίς στα παιχνίδια, διακινδυνεύοντας κάποιον τραυματισμό. Εκτός αγώνα αναμένεται να μείνει και ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ, ο οποίος δεν έχει κάνει ολόκληρη προπόνηση τις τελευταίες ημέρες, λόγω μιας ενόχλησης στον μηρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ