Πολύ απλά, ΘΡΥΛΟΣ!

Πολύ απλά, ΘΡΥΛΟΣ!

Καμιά ομάδα δεν μπορεί να φανταστεί όσα πετυχαίνει ο Ολυμπιακός. Θρυλικά ρεκόρ και από τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ των πειραιωτών. Τρίτο συνεχόμενο νταμπλ και μόνο νίκες για τις ερυθρόλευκες.

Η αρχή έγινε από τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο βόλεϊ. Κατέκτησαν ένα θρυλικό τρεμπλ. Ευρωπαϊκό τρόπαιο (Challenge Cup), πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τρεις κούπες και ατελείωτη περηφάνια για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Την «σκυτάλη» πήρε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου. Ένα ακόμα τμήμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Και φυσικά οι φίλοι των ερυθρόλευκων είχαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου. Και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, με τρόπο που φανερώνει την αναμφισβήτητη κυριαρχία της ομάδας του λιμανιού. Γιατί είναι ξεκάθαρο πως τα κορίτσια του Ολυμπιακού έχουν καταφέρει να γράψουν ιστορία και είναι αποφασισμένες να συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς.

Τα ερυθρόλευκα κορίτσια κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα χωρίς να γνωρίσουν ήττα. Ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, μια εξαιρετική παρουσία από την ομάδα των πειραιωτών σε μια σεζόν που χαρακτηρίζεται ονειρική για τις κοπέλες της ομάδας μπάσκετ. Οι ερυθρόλευκες πήραν και το Κύπελλο και κατέκτησαν το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ. Αν μη τι άλλο πρόκειται για τρία ονειρικά χρόνια για το συγκεκριμένο τμήμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου γράφει ιστορία και είναι ξεκάθαρο πως στόχος για τις ερυθρόλευκες είναι να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών και τα επόμενα χρόνια. Με συνεχόμενες κατακτήσεις τίτλων. Ένας δρόμος τον οποίο ξέρει καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα στην χώρα ο Ολυμπιακός.

Ο διοικητικός ηγέτης του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας, Βαγγέλης Μαρινάκης φροντίζει ώστε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη να έχουν ότι χρειαστεί για να κατακτά τίτλους ο Ολυμπιακός. Κι αυτό ακριβώς έχει γίνει και στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Η παρουσία του Ολυμπιακού στην κορυφή και τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ χάρισαν μια πολύ μεγάλη επιτυχία στον σύλλογο.

Η τροπαιοθήκη του Ολυμπιακού γεμίζει. Τα τμήματα του Ερασιτέχνη κατακτούν τίτλους κάθε χρόνο. Πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη και διαφημίζουν την Ελλάδα σε κάθε γωνιά της «Γηραιάς» ηπείρου. Δεν χωρά αμφιβολία πως είναι μια πολύ σημαντική μέρα για την ομάδα του Πειραιά. Η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος μόνο με νίκες δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι όμως υπόθεση του Ολυμπιακού.

Και είναι σίγουρο πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συνεχίσει τις επενδύσεις σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Είπαμε, ο στόχος είναι ξεκάθαρος, οι κατακτήσεις τίτλων. Και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται πάντα η ομάδα του Πειραιά. Με το βλέμμα στο μέλλον και στην κορυφή. Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει σήμερα για την πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου. Πανηγυρίζει όμως και για την προοπτική που έχει ο Ολυμπιακός για τα επόμενα χρόνια, έχοντας ως εγγυητή όλων των τμημάτων, τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ