Αυτός είναι ο Άρης

Αυτός είναι ο Άρης

Σε μια από τις χειρότερες χρονιές της ιστορίας του, ήταν δεύτερος στα εισιτήρια στο πρωτάθλημα μπάσκετ, δείχνοντας την τεράστια δυναμική του.

Δεν θα θυμάται κανείς στον Άρη αυτή τη αγωνιστική περίοδο για την ομάδα μπάσκετ. Να φύγει και να μην ξαναγυρίσει που λέμε, ένα τέτοιο πράγμα. Τα διοικητικά προβλήματα  που λίγο έλειψε να έχουν καταστροφικές συνέπειες για την ομάδα, ενώ δεν κατέστη δυνατό να εξασφαλιστεί ούτε ο στόχος των πλέι οφ. Παρόλα αυτά, ο Αυτοκράτορας, ήταν η δεύτερη ομάδα στα εισιτήρια, πίσω από τον Παναθηναϊκό.

Απίστευτο και όμως αληθινό, θα πει κάποιος. Αληθινό σίγουρα. Απίστευτο δεν θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει, σίγουρα, όταν μιλάμε για την πιο μπασκετική έδρα του ελληνικού πρωταθλήματος. Το θρυλικό «Nick Galis Hall» ήταν η βασική αιτία που ο Άρης με τα δεκάδες αυτά προβλήματα, δεν είχε χειρότερα μπλεξίματα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Δεν τρέφουμε αυταπάτες, είναι πολύ δύσκολο την δεδομένη χρονική στιγμή και με τις υπάρχουσες συνθήκες να καταφέρει η ομάδα στο αγωνιστικό να συμβαδίσει με τον κόσμο της. Οι οπαδοί του Άρη δεν κάνουν απλά πρωταθλητισμό, αλλά κατέκτησαν και τον τίτλο άνετα. Αυτό, που πρέπει να δούμε την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι νοικοκυρεμένα πράγματα και μια προσπάθεια να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και τα κατάλοιπα που άφησε η φετινή χρονιά.

Το έργο της νέας διοίκησης της ΚΑΕ είναι εκ των πραγμάτων πάρα πολύ δύσκολο. Τουλάχιστον, όμως, υπάρχει κάτι. Μια αχτίδα φωτός στο τούνελ. Αυτό που πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους το μπασκετικό τμήμα, είναι να μιλάνε στον κόσμο με ειλικρίνεια. Και θα έχουν ότι βοήθεια απαιτείται, να είναι σίγουροι.   

Υ.Γ  Αρκετές είναι οι προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Θόδωρος Καρυπίδης, σε ότι αφορά ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό και ειδικότερα από την Ιβηρική Χερσόνησο. Το βασικό κριτήριο σε ότι αφορά την επιλογή κάποιων εξ αυτών, είναι το ύψος του διαθέσιμου μπάτζετ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ