Ο Σκάρπα και ο λάτιν Ολυμπιακός που αλλάζει σε όλα…

Ο Σκάρπα και ο λάτιν Ολυμπιακός που αλλάζει σε όλα…

Ο Βραζιλιάνος άσος μπορεί να κάνει την διαφορά και να αποτελέσει το σημείο αναφοράς του νέου Ολυμπιακού

Ένας Ολυμπιακός που από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στη νέα εποχή Κορδόν-Μαρτίνεθ αλλάζει συνεχώς. Αλλάζει κατά την διάρκεια του καλοκαιριού έχοντας ήδη δώσει το πρώτο του επίσημο ματς στο οποίο, με το 1-0 επί της Γκενκ στο Καραϊσκάκη, έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να ξέρει πως η ομάδα που έχει τώρα θα έχει αλλαγές σε σχέση με αυτή που θα μπει στη «μάχη» της φετινής σεζόν μετά το τέλος των μεταγραφών.

Ο Ολυμπιακός που μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε θα δει να έρχονται και άλλα πρόσωπα στο Ρέντη γεμίζοντας ποιότητα και λύσεις στο μπλοκάκι του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Τζέιμς και Ολυμπιακό: «Ο πιο ρεαλιστικός προορισμός για τον Αμερικανό, αν…»

Πρώτος και καλύτερος βεβαίως ο Σκάρπα, ο Βραζιλιάνος άσος που… άργησε 6 μήνες να έρθει μια και τον περασμένο Γενάρη πήγε και δοκίμασε τις δυνάμεις του στην Νότιγχαμ και το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Σε μια ομάδα που είναι αλήθεια πως δεν το βολεύει κιόλας στο στυλ της, ο Κούπερ βλέπετε είναι πιο συντηρητικός και η Νότιγχαμ στην Πρέμιερ δεν παίζει ιδιαίτερα επιθετικό ποδόσφαιρο.

Όπως συμβαίνει πάντα στον Ολυμπιακό όπου στα δικά του τα «λημέρια» είναι αφεντικό και είναι αυτός που πάντα επιτίθεται. Ένα στυλ παιχνιδιού που ταιριάζει απόλυτα στον Σκάρπα που ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού και να ηγηθεί της νέας προσπάθειας που κάνουν οι Πειραιώτες. Και όσοι δεν κατανοούν πόσο σημαντική είναι μια προσθήκη ενός παίκτη όπως ο Σκάρπα αρκεί να θυμηθούν πως πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη στο πρωτάθλημα Βραζιλίας το 2022, με χρηματιστηριακή αξία 10 εκ. Ευρώ, 33 γκολ και 58 ασίστ στο πρωτάθλημα Βραζιλίας εκ των οποίων 12 γκολ και 8 ασίστ σε 31 παιχνίδια στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Για έναν ποδοσφαιριστή που «μιλάει» στην μπάλα και έχει την δυνατότητα να αποτελέσει το σημείο αναφοράς του νέου Ολυμπιακού.

Ενός λάτιν Ολυμπιακού με τους Εσέ και Ορτέγκα να είναι έτοιμοι να πιάσουν λιμάνι σε μια περίοδο που οι αλλαγές στην ομάδα θα συνεχιστούν και είναι δεδομένο πως στο τέλος του «πάρε-δώσε» θα υπάρχουν σημαντικές ανακατατάξεις.

Την ώρα άλλωστε που ο Σκάρπα έρχεται στο λιμάνι, πληθαίνουν οι πληροφορίες για μεγάλη πρόταση για τον Φορτούνη που όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αποτελεί τον Νο1 παίκτη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Του Φορτούνη βεβαίως, που αν ισχύουν αυτές οι πληροφορίες, ουσιαστικά αποφασίζει ο ίδιος για το μέλλον του καθώς το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ