Ένα γκολ λύτρωσης από τον κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού

Ένα γκολ λύτρωσης από τον κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού

Ο νεαρός χαφ δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει τους πειραιώτες παίζοντας και σαν επιτελικός μέσος κι αυτό αρέσει στον Μαρτίνεθ.

Ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ καθώς η ισοπαλία στην έδρα της Γκενκ (1-1) έδωσε στους πειραιώτες την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Εκεί οι πειραιώτες θα κοντραριστούν με την Τσουκαρίτσκι και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως με την πρόκριση επί της Γκενκ έκαναν το αποφασιστικό βήμα για να μπουν στους ομίλους του Γιουρόπα.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Χάιντουκ 3-0: «Καθάρισε» και ετοιμάζεται για playoffs

Ένα γκολ στο 96’ από τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, το οποίο ήταν γκολ λύτρωσης για την ομάδα του λιμανιού, καθώς στο ζευγάρι με αντίπαλο την Τσουκαρίτσκι, οι πειραιώτες είναι το ακλόνητο φαβορί.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε δύσκολη θέση στο Βέλγιο αλλά κατάφερε να πετύχει τον στόχο του και έχει και τον χρόνο να βάλει στην ομάδα του και τις μεταγραφές που θα κάνει άμεσα.

Ο στόχος της πρόκρισης επιτεύχθηκε μ’ ένα γκολ του καλύτερου παίκτη των πειραιωτών στο παιχνίδι, καθώς ο Αλεξανδρόπουλος πέρασε αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους (παίρνοντας τη θέση του Καρβάλιο που δεν βοήθησε) και ο Έλληνας μέσος έκανε καλή δουλειά στην μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Όπως στο πρώτο παιχνίδι έτσι κι απόψε, ο νεαρός χαφ των πειραιωτών βοήθησε σημαντικά τον Ολυμπιακό και μάλιστα κατάφερε να δώσει πολλά και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Δεν ήταν μόνο οι βοήθειες που πρόσφερε ανασταλτικά, καθώς ο Αλεξανδρόπουλος έπαιξε και πίσω από τον σέντερ φορ σε μια προσπάθεια του Μαρτίνεθ να δώσει ώθηση στην ομάδα του στο δεύτερο μισό του γηπέδου.

Και το έκανε με εξαιρετικό τρόπο ο Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς με την Γκενκ στο Καραϊσκάκη, είχε παίξει και σαν 10άρι, δείχνοντας ότι είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και σ’ αυτή την θέση.

Ο νεαρός άσος της ομάδας του λιμανιού είχε και μία ακόμα πολύ καλή επιθετική προσπάθεια, εκτός του γκολ, κάτι που φανερώνει ότι μπήκε στο παιχνίδι έχοντας το τσαγανό που χρειαζόταν για να βοηθήσει την ομάδα του.

Σίγουρα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα σκεφτεί στη συνέχεια την παρουσία του νεαρού χαφ στο αρχικό σχήμα της ομάδας του λιμανιού, μετά την εικόνα που είχε ο Αλεξανδρόπουλος στα δύο παιχνίδια με την Γκενκ όπου έπαιξε σαν αλλαγή.

Γιατί πολύ απλά ο νεαρός μέσος ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις που υπάρχουν, δείχνοντας ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ποντάρει πολλά πάνω του για τη νέα χρονιά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ