Ζήτω η εξυγίανση!

Ζήτω η εξυγίανση!

Με τέτοιο κατηγορητήριο μετά τα όσα συνέβησαν πριν, κατά την διάρκεια και μετά του τελικού… γιορτή όπως δήλωσε ο Γραμμένος πώς να μην αποδεχθούν τα πάντα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ; Και βεβαίως την στήριξη της… εξυγίανσης την έδειξε και η Κυβέρνηση με την λαμπρή έκθεση της αστυνομίας.

Το κερασάκι στην τούρτα στην λαμπρή πρώτη χρονιά της «σκληρής»… εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου μπήκε στην απολογία-εξπρές ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον περίφημο τελικό του ΟΑΚΑ.

Τον τελικό του Κυπέλλου, αυτόν που αποτελεί μια νέα αρχή για το ποδόσφαιρο μας όπως είπε ο Γραμμένος, αυτόν που ήταν αντάξιος των δύο ομάδων όπως είπε ο Γραμμένος, αυτόν που αποκάλεσε γιορτή ο πρόεδρος της ΕΠΟ, αυτόν που «κέρδισε το στοίχημα».

Με τέτοιο κατηγορητήριο «γλύκισμα» πώς να μην χρειάστηκαν μόλις 5 λεπτά για να κλείσουν την υπόθεση ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και να αποδεχθούν ουσιαστικά την ευθύνη τους; Με ένα πρόστιμο θα την γλιτώσουν και όλα καλά.

Ζήτω η εξυγίανση, ζήτω το καλό του ποδοσφαίρου. Σάμπως άλλωστε συνέβη κάτι άσχημο στον τελικό; Νεκρό δεν είχαμε ευτυχώς, άρα όλα καλά! Και οι εξυγιαντές που ξεκατινιάζοντας μέχρι σήμερα, ήταν αγκαζέ στην θριαμβευτική απολογία τους.

Ξέρετε τι είναι να έχει γίνει του «κουτρούλη ο γάμος» πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του τελικού με ξύλο έξω από το ΟΑΚΑ, μολότοφ, καμένα αυτοκίνητα, συγκρούσεις οπαδών, φωτοβολίδες μέσα στο ΟΑΚΑ, ξύλο με τα ΜΑΤ και άλλες τέτοιες ομορφιές και να την γλιτώνεις με προστιματάκι;

Και όλα αυτά συνάμα μπροστά στα μάτια των… ΦΙΦΑΙΩΝ που ήρθαν για να δουν πως πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο απειλώντας με Grexit. Και προφανώς ικανοποιήθηκαν με αυτά που είδαν. Βεβαίως δεν μας είπαν τι θα γινόταν αν στο ίδιο ακριβώς ματς έπαιζε π.χ. η ΑΕΚ με την Μπεσίκτας για ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αλλά ποιος ασχολείται μωρέ, η εξυγίανση θριάμβευσε!

Μόνο ο Ολυμπιακός ασχολείται και ενοχλεί. Με την καταγγελία του στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ζητάει να κατηγορηθούν οι δύο ομάδες με τα πραγματικά γεγονότα και όχι με αυτά που δεν είδαν οι παρατηρητές του Γραμμένου.

Και άντε οι παρατηρητές είναι του «δικού μας» Γραμμένου. Η αστυνομία; Και αυτή… εξυγιαντική; Δεν είδε τίποτα από όσα συνέβησαν και μετά σου λέει η Κυβέρνηση μέσω του Βασιλειάδη πως το ποδόσφαιρο έπιασε πάτο. Ναι κύριε Υφυπουργέ, έπιασε πάτο και βοηθήσατε εσείς για αυτό. Και το χειρότερο συνεχίζεται να βοηθάτε ως Κυβέρνηση.

Μόνο στο Καραϊσκάκη, όλως τυχαίως η αστυνομία… είδε και έγραψε στην έκθεση της ότι χρειαζόταν για να «φάει» το -3 ο Ολυμπιακός στο ματς με την ΑΕΚ.

Και προσέξτε, τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ τα κατέγραψαν όλα τα ΜΜΕ! Ακόμη και αυτά που αποτελούν κομμάτι της… εξυγίανσης! Με παχυλούς τίτλους, με βίντεο από τα επεισόδια, πρώτο θέμα τα είχαν ακόμη και λίγα λεπτά πριν την έναρξη του τελικού. Αλλά είπαμε, ζήτω η… εξυγίανση.

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει παρότι και οι πλέον δύσπιστοι (και αναφέρομαι κυρίως στους οπαδούς του) έχουν καταλάβει τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο.

Στην πιο «βρώμικη» χρονιά του και στην επόμενη που φρόντισε η εξυγιαντική ΕΠΟ και όχι μόνο να… αρχίσει όπως την θέλουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ