Ολυμπιακός: Να μην γίνει ροντέο…

Ολυμπιακός: Να μην γίνει ροντέο…

Η Φράιμπουργκ είναι ομάδα που αν παίξει στο ρυθμό της μπορεί να κάνει μεγάλες ζημιές. Αν ελέγξει τον ρυθμό ο Ολυμπιακός θα μπορεί να πάρει αυτό που θέλει στο πιο μεγάλο ματς της χρονιάς έως τώρα.

Δεν ξεχνιέται εύκολα η περσινή «παρέλαση» της Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη. Μια περσινή παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη που ξεχάστηκε γρήγορα αλλά τα διδάγματά της όπως φαίνεται μελετήθηκαν και αξιολογήθηκαν όπως έπρεπε.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε καλύτερος και απόψε στο Καραϊσκάκη το έλαχε να ξεκινήσει την περιπέτεια του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στους Γερμανούς. Μια Φράιμπουργκ που από την περσινή σεζόν δείχνει ένα κλικ κάτω φέτος, δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε και γενικότερα δεν τρομάζει το ίδιο όπως πραγματικά τρόμαζε πέρσι ακόμη και στην Μπουντεσλίγκα.

Για τον Ολυμπιακό το αποψινό είναι κρας τεστ σε ένα νέο ξεκίνημα που υπάρχουν φιλοδοξίες και η μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας έχει φέρει ελπίδες για αναγέννηση και επιστροφή. Οι Γερμανοί όμως είναι πάνω από το επίπεδο που έχουν έως τώρα τεσταριστεί οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Και συνάμα μια μεγάλη πρόκληση για όλους σε μια πρεμιέρα δύσκολη που όμως μπορεί να γλυκάνει για τα καλά αν το αποτέλεσμα φέρει πανηγυρισμούς. Αν δηλαδή νικήσει. Έργο δύσκολο για τους ερυθρόλευκους που ξέρουν πως απέναντι στην Φράιμπουργκ έχουν τα «όπλα» να χτυπήσουν την ταλαιπωρημένη άμυνά τους που δέχεται εύκολα το γκολ. Από την άλλη όμως είναι και μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο επιθετικά και αν βρει ρυθμό τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ. Αν το ματς γίνει ροντέο τότε τον πρώτο λόγο θα τον έχουν οι Γερμανοί.

Το «κλειδί» για να έρθει το αποτέλεσμα στο πάντα «καυτό» Καραϊσκάκη είναι ο έλεγχος του ρυθμού από τους παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και η υπομονή. Αν δεν δώσει χώρους στους Γερμανούς, αν δεν βιαστεί, αν αποφύγει αβίαστα λάθη και αν κυρίως εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δεδομένα θα του παρουσιαστούν θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια σπουδαία νίκη που πραγματικά θα τον βάλει σε άλλο επίπεδο με το καλημέρα μιας νέας περιπέτειας με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο τιμόνι. Η Φράιμπουργκ είναι το πιο μεγάλο εμπόδιο του Μαρτίνεθ έως τώρα, έως το επόμενο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ