Ο ΠΑΟΚ είναι πιο ελκυστικός από ποτέ

Ο ΠΑΟΚ είναι πιο ελκυστικός από ποτέ

Ο ισχυρός πρόεδρος, το καλό υπάρχον ρόστερ, ο αξιόλογος προπονητής και ο μεγάλος Λαός, συν η προοπτική του Champions League και της κατάκτησης του επόμενου πρωταθλήματος, κάνουν τον ΠΑΟΚ πιο ελκυστικό από ποτέ

Ο ΠΑΟΚ δίνεται (ήδη από τώρα) από τις στοιχηματικές εταιρίες ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος την επόμενη χρονιά. Οι αποδόσεις είναι σε πρώτη φάση από 2,00 έως 2,10. Πιο πίσω είναι η ΑΕΚ (3,60 με 3,75) και στα ίδια είναι περίπου βρίσκεται και ο Ολυμπιακός. Αυτό δείχνει πολλά για το πως βλέπουν πλέον τον Δικέφαλο του Βορρά και στο εξωτερικό.

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (από το 1979 και μετά) που ο ΠΑΟΚ προβάλει ως πρώτο φαβορί για τον τίτλο πριν αρχίσει η χρονιά.

Και δεν το λέω εγώ αυτό, αλλά οι στοιχηματικές εταιρίες.

Χρέη δεν υπάρχουν πια.

Ισχυρός πρόεδρος με πολλά λεφτά (και άρα εγγύηση για οικονομική σταθερότητα και δυνατότητα περαιτέρω ενίσχυσης) υπάρχει (ο Ιβάν Σαββίδης).

Καλός προπονητής (σύμφωνα με όσα έδειξε πέρυσι στην ομάδα) υπάρχει (ο Ραζβάν Λουτσέσκου).

Καλός κορμός (και με χημεία) και αξιόλογο ρόστερ υπάρχουν.

Μεγάλος Λαός που να βρίσκεται παντού και πάντα στο πλευρό της ομάδας υπάρχει (υπήρχε και θα υπάρχει…).

Και επίσης φέτος υπάρχει και η προοπτική του Champions League για του χρόνου. Ο πρώτος μεγάλος στόχος της επόμενης σεζόν θα είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League.

Και καθώς υπάρχουν και όλα τα άλλα (ισχυρός πρόεδρος, καλό ρόστερ, αξιόλογος προπονητής και μεγάλος Λαός) ο ΠΑΟΚ φαντάζει πιο ελκυστικός από ποτέ, για κάθε παίκτη που θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα.

Οι καλύτεροι παίκτες, δεν κάνουν πάντα την καλύτερη ομάδα, καθώς το ποδόσφαιρο είναι περισσότερο χημεία παρά μαθηματικά, αλλά καθώς υπάρχει ήδη μια καλή χημεία, χρειάζονται 3-4 ακόμη σωστά υλικά για να γίνει ο Δικέφαλος ακόμη πιο ισχυρός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ