Μια απόφαση… σκάνδαλο, ο πόλεμος κατά του Ολυμπιακού και ο ασκός του Αιόλου

Μια απόφαση… σκάνδαλο, ο πόλεμος κατά του Ολυμπιακού και ο ασκός του Αιόλου

Το σύστημα της ΕΠΟ συνεχίζει τον λυσσαλέο πόλεμο κατά των «ερυθρόλευκων» και ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει τα αμέτρητα εμπόδια που ορθώνουν οι αντίπαλοί του.

Η… σπουδή για να βγει η απόφαση για το ντέρμπι ΟλυμπιακούΠαναθηναϊκού, λίγες μόλις ώρες μετά την εκδίκαση της υπόθεσης φανερώνει πολλά.

Είχε διαφανεί άλλωστε από χθες και τα όσα ειπώθηκαν ότι η δικαστής ήθελε πάση θυσία να βγάλει άμεσα την απόφαση.

Διαβάστε επίσης: Το σκάνδαλο του αιώνα: 0-3, -1 και 2 αγωνιστικές

Είναι ίσως και ν’ απορεί κάποιος που δεν την ανακοίνωσε λίγα… λεπτά μετά την εκδίκαση, έτσι για να μην χάνεται και χρόνος για να τιμωρηθούν οι πειραιώτες όσο το δυνατόν… γρηγορότερα.

Σε μια χώρα λοιπόν που όλα κινούνται με ρυθμούς… χελώνας και τόσα έχουν γραφτεί για την χρονοβόρα διαδικασία απονομής δικαιοσύνης, στην υπόθεση του Ολυμπιακού όλα έγιναν στο τσακ μπαμ.

Η κυρία Σταμολέκα αποφάσισε ότι ο Ολυμπιακός έπρεπε να τιμωρηθεί ανακοινώνοντας μια απόφαση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ομάδας του λιμανιού.

Και είναι μια απόφαση την οποία χαρακτηρίζουν σκάνδαλο στον Ολυμπιακό, ο οποίος προχωρά άμεσα σε ένσταση για να βρει το δίκιο του.

Το σύστημα της ΕΠΟ συνεχίζει τον λυσσαλέο πόλεμο κατά των «ερυθρόλευκων» και ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει τα αμέτρητα εμπόδια που ορθώνουν οι αντίπαλοί του.

Γιατί εδώ δεν μιλάμε μόνο για την απόφαση – σκάνδαλο αλλά και για άλλα θέματα που τα βιώνουν καθημερινά οι «ερυθρόλευκοι».

Η δικαστής που εκδίκασε την υπόθεση είναι γνωστή για τα φιλοπαναθηναϊκά της αισθήματα, πήρε μια καταδικαστική απόφαση για τον Ολυμπιακό και μάλιστα η ανακοίνωση της ποινής ανακοινώθηκε τρεις μέρες πριν οι πειραιώτες παίξουν ένα σημαντικό και δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάζονται στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ και βλέποντας κάποιος την άμεση ανακοίνωση της απόφασης, συμπεραίνει πως στόχος ήταν να πάει ο Ολυμπιακός στην Κρήτη υπό την πίεση αυτής της σκανδαλώδους απόφασης.

Και βεβαίως να παίξει και με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη χωρίς κόσμο.

Για να μην ξεχνάμε και το τρίτο σκέλος της τιμωρίας, καθώς είχαμε τον μηδενισμό του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, την αφαίρεση ενός βαθμού και τέλος και την τιμωρία της έδρας.

Δεν χρειάζονται βεβαίως και πολλά λόγια για να σχολιάσει κάποιος τα όσα έγιναν από το πρωί της Πέμπτης αλλά ένα είναι σίγουρο.

Ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει πίσω και θα διεκδικήσει το δίκιο του σε δεύτερο βαθμό, ασκώντας έφεση.

Εδώ όμως υπάρχει κι ένα άλλο μεγάλο ζήτημα που είναι σίγουρο ότι θ’ απασχολήσει σύντομα τον… θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δημιουργείται ένα προηγούμενο στο οποίο παιχνίδια κρίνονται εκτός αγωνιστικών χώρων και όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό.

Κι αν βεβαίως υπάρξουν κι άλλες παρόμοιες υποθέσεις θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις αποφάσεις που θα ληφθούν και γι’ άλλες ομάδες.

Η απόφαση αυτή ήταν σκανδαλώδης και τώρα όλων τα βλέμματα είναι στραμμένα στην έφεση του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ