Ολυμπιακός: «Αλλοίωση του πρωταθλήματος με άδικη και προκλητική απόφαση»

Ολυμπιακός: «Αλλοίωση του πρωταθλήματος με άδικη και προκλητική απόφαση»

Ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως θα χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα για να καταδείξει τις στρεβλώσεις της διαδικασίας διεκδικώντας το δίκιο του στην Επιτροπή Εφέσεων

Θέση στο σκάνδαλο του αιώνα, με την απόφαση από την πρωτοδίκη Αντιγόνη Σταμολέκα να δώσει το ματς στον Παναθηναϊκό και να τιμωρήσει με αφαίρεση ενός βαθμού και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, πήρε ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζοντας πως θα χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα για να δικαιωθεί προσφεύγοντας βεβαίως στην Επιτροπή Εφέσεων.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν άδικη και προκλητική την απόφαση για την τιμωρία τους και τη νίκη του ΠΑΟ στα χαρτιά από την στιγμή που δεν υπάρχει κανένας αντικειμενικός τραυματισμός. Αναφέρονται και στις ανεπίσημες αλληλογραφίες, αυτό που παρουσίασαν ως συμπληρωματική έκθεση του Μαρέσκα πάνω στην οποία πάτησαν για να ολοκληρώσουν το «στήσιμο» και να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στην βαριά τιμωρία.

Διαβάστε επίσης: Ο Φορτούνης, η πρόταση-μαμούθ της Γουέστ Χαμ, ο Πελεγκρίνι, ο Ουσίγιος και το πλοίο από τη Νάξο, που τον «πήγε» στον… Βαγγέλη Μαρινάκη

Αναλυτικά η θέση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θεωρεί άδικη και προκλητική την απόφαση που εκδόθηκε από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League το οποίο αποφάσισε να πάρει ο ΠΑΟ το παιχνίδι στα χαρτιά χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ αντικειμενικό τραυματισμό και χωρίς κανένα άλλο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ που να δικαιολογεί αυτή την απόφαση. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα να καταδείξουμε τις στρεβλώσεις της διαδικασίας και τις ανεπίσημες αλληλογραφίες που έδωσαν πάτημα για αυτή την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του Πρωταθλήματος. Φυσικά θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας στην Επιτροπή Εφέσεων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ