Η απαίτηση του Μαρτίνεθ στο Ρέντη, οι 5 ξένοι ενόψει ΠΑΟΚ και τα διαβατήρια Ροντινέι, Έσε

Η απαίτηση του Μαρτίνεθ στο Ρέντη, οι 5 ξένοι ενόψει ΠΑΟΚ και τα διαβατήρια Ροντινέι, Έσε

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν έκανε εκπτώσεις στις απαιτήσεις του, ζητώντας το 3χ3 με ΠΑΟΚ, Γουέστ Χαμ και Αστέρα, ενώ δείχνει να έχει πλάνο για τους ξένους. Οι εξελίξεις με Ροντινέι, Έσε.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για μάχες. Σε όλα τα μέτωπα. Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να συλλέγουν στοιχεία και να προετοιμάζουν την παρουσία τους στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, την Παρασκευή το μεσημέρι (15:30). Στόχος και πεποίθηση, είναι η ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν ασχολείται με τίποτε από αυτά. Αλλά παραμένει προσηλωμένο στον στόχο. Που δεν είναι άλλος από τη νίκη. Σε όλα τα παιχνίδια. Σε όλες τις διοργανώσεις. Κάτι που ήταν και το βασικό σημείο της ομιλίας που έκανε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προς τους ποδοσφαιριστές του.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» για Παναθηναϊκό: «Πολλοί γκαρντ δεν θα πρέπει να νιώθουν ασφαλείς…»

Ο Ισπανός τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη με τον ΟΦΗ. Αλλά παράλληλα χάραξε τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα του. «Συγχαρητήρια σε όλους για τη σπουδαία νίκη που πετύχαμε κόντρα στον ΟΦΗ. Απόλαυσα κάθε στιγμή του παιχνιδιού. Ήσασταν όλοι εξαιρετικοί και δείξαμε γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα», είπε αρχικά ο Ισπανός, για να θέσει τους επόμενους στόχους του Ολυμπιακού. Και αυτοί, σύμφωνα με τον 42χρονο τεχνικό είναι να κάνει ο Ολυμπιακός το 3χ3 στα επόμενα παιχνίδια του: «Τώρα έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια πριν τη διακοπή.

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο σπίτι μας, τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, εκτός έδρας. Στόχος μας είναι μα μπορέσουμε να νικήσουμε και στα τρία. Να τελειώσουμε καλά αυτό το πολύ δύσκολο κομμάτι της σεζόν. Να κάνουμε αυτό που βλέπω μέσα από τα παιχνίδια και την παρουσίας μας στις προπονήσεις, ό,τι μπορούμε και αξίζουμε».

Επιπλέον, για ακόμη μία φορά ο Μαρτίνεθ εξήρε τη συμπεριφορά των αναπληρωματικών στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «μου άρεσε πολύ η συμπεριφορά όσων δεν έπαιξαν στην Κρήτη. Βοηθήσατε με τον τρόπο σας την ομάδα και τους συμπαίκτες σας. Σας ευγνωμονώ για αυτό. Να είστε σίγουροι ότι θα παίξετε, θα πάρετε λεπτά συμμετοχής στα παιχνίδια που έρχονται».

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ…

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με το «δίλημμα» σχετικά με τους ξένους του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όλα δείχνουν ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει τον πρώτο υποψήφιο στο μυαλό του. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Πορόζο θα παίξει βασικός. Οι ΕΈσε, Μάντι Καμαρά, Ροντινέι είναι αδιαπραγμάτευτοι για το αρχικό σχήμα. Με αποτέλεσμα να μένει μία θέση για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Για τον Ελ Κααμπί και τον Ορτέγκα. Με τον Αργεντινό να φαίνεται αυτή τη στιγμή ως το πιθανότερο «θύμα» του κανονισμού.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Μαρτίνεθ να επιλέγει τον Κίνι για το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού, ώστε να ξεκουραστεί ο Αργεντινός, ο οποίος παίζει σερί παιχνίδια. Και με τη λογική ότι ο Ορτέγκα (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) θα είναι βασικός κόντρα στη Γουέστ Χαμ, το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης. Ο Μαρτίνεθ έχει στο μυαλό τους πως ο Βρουσάι μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις στα άκρα της άμυνας, άρα υπάρχει εναλλακτική. Ενώ επίσης υπάρχει ο Μπιανκόν και εσχάτως ο Ρίτσαρντς, εάν ο Ισπανός θελήσει κι άλλον ακραίο αμυντικό για τον πάγκο. Μένει να φανεί εάν θα αποτυπωθεί πράξη αυτή η σκέψη του προπονητή των Πειραιωτών.

ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΡΟΝΤΙΝΕΪ, ΕΣΕ

Για την ιστορία, ο Ροντινέι μαζί με τον Ολυμπιακό έχουν ολοκληρώσει από το καλοκαίρι τα χαρτιά του Βραζιλιάνου, τα έχουν καταθέσει στην πρεσβεία της Πορτογαλίας και περιμένουν να εκδοθεί το διαβατήριο. Κάτι που δεδομένα θα γίνει, λόγω πορτογαλικής υπηκοότητας της συζύγου του, αλλά κανείς δεν μπορεί να προκαταβάλει πότε θα συμβεί αυτό. Ενώ το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Σαντιάγκο Έσε, ο οποίος έχει κάνει τα χαρτιά του για να αποκτήσει πολωνικό διαβατήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ