«Βόμβα» για Παναθηναϊκό: «Πολλοί γκαρντ δεν θα πρέπει να νιώθουν ασφαλείς…»

«Βόμβα» για Παναθηναϊκό: «Πολλοί γκαρντ δεν θα πρέπει να νιώθουν ασφαλείς…»

Τι αναφέρουν στο εξωτερικό για το βάθος του Παναθηναϊκού και τις πιθανότητες αποχώρησης κάποιου γκαρντ από το «πράσινο» ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Κέντρικ Ναν και έχει στο προσκήνιο ακόμη μία μεταγραφή ξένου παίκτη, όπως έχουν εξαγγείλει οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας, με σκοπό την ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση.

Με τον Ναν στο ρόστερ οι ξένοι του «Τριφυλλιού» ανέρχονται σε 8 και αρχίζει να δημιουργείται θέμα, ειδικά για τα παιχνίδια της Basket League, εκεί οπού οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να δηλώνουν 6 ξένους παίκτες.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στον Παναθηναϊκό με Σλούκα!

Η προσθήκη ενός ακόμη ξένου, το μόνο σίγουρο είναι πως θα φέρει αναταραχές μέσα στην ομάδα, καθώς θα είναι ανάγκη η αποχώρηση ενός ή και δύο ξένων παικτών, με τους Βιλντόζα, Γκάι και Μπαλτσερόφσκι να συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να μην παραμείνουν στο «πράσινο» ρόστερ.

Η κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό και που θα γίνει ακόμη δυσκολότερη σε περίπτωση που προχωρήσει τελικά η ομάδα σε ακόμη μία προσθήκη, ειδικά στα γκαρντ, δεν έμεινε ασχολίαστη και από το εξωτερικό, με τον γνωστό δημοσιογράφο του «BasketNews.com», Ντονάτας Ουρμπόνας να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τις τελευταίες ημέρες άκουγα ότι πολλοί γκαρντ στον Παναθηναϊκό δεν θα πρέπει να νιώθουν ασφαλείς για την κατάστασή τους και το μέλλον τους. Καμιά φορά οι ομάδες κάνουν μεταγραφές για να ταρακουνήσουν την περιφέρεια ή τη frontline του υπάρχοντος ρόστερ».

«Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς οι άλλοι παίκτες θα προσαρμοστούν και θα αντιδράσουν. Ο Αταμάν θα έχει να διαλέξει από πολλούς καλούς παίκτες», τόνισε ο ειδικός σε θέματα της Euroleague, στο podcast «Urbonus».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ