Δοκάρι κι έξω…

Δοκάρι κι έξω…

Ο Ολυμπιακός έδωσε μεγάλη «μάχη» το Λονδίνο αλλά η τύχη του γύρισε την... πλάτη στο φινάλε

Η αποστολή του Ολυμπιακού στο Λονδίνο κόντρα στην Γουέστ Χαμ ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολη και σε τέτοια μεγάλα ευρωπαϊκά ματς όταν έχεις και κόντρα τύχη, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα δυσκολότερα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν τελικά 1-0 από την αγγλική ομάδα αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να έχουν πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, στη φάση του δοκαριού του Καμαρά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Το πάλεψε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι χωρίς όμως ν’ αποκομίσει βαθμολογικό όφελος και σίγουρα στο φινάλε έμεινε η πικρία, καθώς η ευκαιρία του αγώνα ήταν αναμφίβολα η φάση με τον Καμαρά στο 86’.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη φάση σε όλο το ματς και για τις δύο ομάδες, μαζί με το γκολ που πέτυχαν οι Λονδρέζοι, αλλά η μπίλια δεν κάθισε στο… κόκκινο.

Μια ατυχία και μια εξέταση φάσης στο Var (στο γκολ της Γουέστ Χαμ) «λύγισαν» την ομάδα του λιμανιού στο Λονδίνο, σ’ ένα παιχνίδι που σίγουρα οι πειραιώτες έδωσαν πολλές «μάχες» και απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε με όλα της τ’ αστέρια.

Και η Γουέστ Χαμ είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη αντίπαλος και το έχει αποδείξει στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου.

Στάθηκαν στο ύψος των απαιτήσεων οι πειραιώτες στην έδρα των «σφυριών» και σίγουρα έβαλαν δύσκολα στην αντίπαλό τους, κάτι που άλλωστε φάνηκε και από το ξέσπασμα του Μόγιες και των παικτών του στο 1-0.

Ο Ολυμπιακός πρέπει τώρα να κοιτάξει μπροστά, αφήνει πίσω του την αναμέτρηση στο Λονδίνο και καλείται να εστιάσει το ενδιαφέρον του στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αυτό το ματς είναι «όλα τα λεφτά» τούτη την ώρα για τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια γι’ απώλεια βαθμών.

Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι του πρωταθλήματος κι αυτό το ξέρουν καλά ο Μαρτίνεθ και οι παίκτες του. Ασφαλώς και θα υπάρχει κούραση μετά τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα στην αγγλική πρωτεύουσα, ωστόσο όλοι καταλαβαίνουν πως η νίκη στην Τρίπολη είναι «μονόδρομος».

Επαναλαμβάνουμε, το ματς με τον Αστέρα είναι πολύ δύσκολο και πρέπει ο Ολυμπιακός να είναι πανέτοιμος για μεγάλη «μάχη» στην Αρκαδία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ