Κρατήσατε τον λόγο σας

Κρατήσατε τον λόγο σας

Παύλο Μυροφορίδη και Δημήτρη Σπανέ στο Κλεάνθης Βικελίδης θα έχετε πάντα φίλους και υποδοχή με σεβασμό.

Ήταν καλοκαίρι, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, την πρώτη μέρα στα Τρία-Πέντε Πηγάδια στην Νάουσα. Ο Παύλος Μυροφορίδης με τον Δημήτρη Σπανό κάθονται μπροστά από το προπονητικό κέντρο, μισή ώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης και μιλάνε. Μας υποδέχονται με ευγένεια. «Να κάνετε εσείς τη δουλειά σας και εμείς την δική μας», τόνισαν χαρακτηριστικά.

Όσο διάστημα ήμασταν εκεί, ποτέ δεν άκουσα να υπόσχονται οτιδήποτε άλλο εκτός από τον μοναδικό στόχο που είχε η ομάδα. Ούτε για μπαλάρα μίλησαν, ούτε για τακουνάκια, ούτε για συνδυασμούς που θα μάγευαν το πλήθος και θα σήκωναν στον αέρα το Κλεάνθης Βικελίδης. «Ο Άρης θα κοιτάει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα κερδίζει και στο τέλος θα ανέβει». Μόνο αυτό.

Ούτε μεγάλα λόγια, ούτε φανφάρες, ούτε υποσχέσεις. Ήξεραν , άλλωστε, ότι αυτή η ομάδα ήταν ειδικού σκοπού. Ο Παύλος Μυροφορίδης έφτιαξε ένα σύνολο από ποδοσφαιριστές –καμικάζι. Που δεν δίσταζαν να βάλουν τα πόδια τους δυνατά, που «έπαιζαν» ξύλο, που ήξεραν πώς να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες έδρες. Αρκετοί εξ αυτών αντιστάθμιζαν όση ποιότητα τους έλειπε, με ψυχή και καρδιά. Γι αυτό και αυτή η ομάδα κέρδισε την εκτίμηση του κόσμου.

Παύλο Μυροφορίδη και Δημήτρη Σπανέ, οι μέρες πέρασαν και φτάσαμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Εσείς κρατήσατε τον λόγο σας. Όχι μόνο ανεβάσατε την ομάδα, μαζί με τους παίκτες και την διοίκηση, αλλά δώσατε την ευκαιρία και στον οπαδό του Άρη να περάσει μετά από πολλά χρόνια ένα ήρεμο Πάσχα.

Στο Κλεάνθης Βικελίδης θα σας περιμένουν πάντα φίλοι. Εσείς αλλά κα όσοι παίκτες δεν θα παραμείνουν στο ρόστερ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα έχετε τον σεβασμό όλων όσων ήθελαν και αγωνιούσαν και ζούσαν όλα αυτά τα χρόνια για την επιστροφή στην Superleague. Γιατί δεν πουλήσατε οπαδιλίκι, δεν προσπαθήσατε να κοροϊδέψετε αγωνιστικά.

Αυτή η ομάδα μπορεί να μην είναι αρκετή, χωρίς προσθήκες, για να υλοποιήσει τον στόχο που πρέπει να έχει ο Άρης στην κατηγορία που ανήκει. Ήταν, όμως, τίμια και έδινε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Γι αυτό και θα βρίσκεται πάντα στην καρδιά του Αρειανού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ