Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει την δύναμη του

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει την δύναμη του

Οι ερυθρόλευκοι θα παρουσιάσουν την Πέμπτη τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα στηρίξει και φέτος την ομάδα με ένα και μοναδικό στόχο, την επιστροφή στις κατακτήσεις τίτλων.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει την Πέμπτη το μεσημέρι τα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση των ερυθρόλευκων θα γνωστοποιήσει τις τιμές αλλά και τις μεγάλες παροχές που θα προσφέρει στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας και το σίγουρο είναι πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι (όπως πάντα) στο πλευρό της ομάδας του.

Η σεζόν που τέλειωσε δεν ήταν καλή για τον Ολυμπιακό, αλλά ο στόχος όλων στο μεγάλο λιμάνι (διοίκησης και φιλάθλων) είναι ένας, η επιστροφή του συλλόγου στην κορυφή και στις κατακτήσεις τίτλων. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η διοίκηση του συλλόγου ενισχύοντας την ομάδα με παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε μεγάλο πόλεμο την σεζόν που πέρασε. Οι εκπρόσωποι της «εξυγίανσης» πολέμησαν όσο δεν πήγαινε τους ερυθρόλευκους βάζοντας συνεχώς μπλόκα στην πορεία των πειραιωτών.

Είναι ξεκάθαρο πως το ίδιο σύστημα θα προσπαθήσει να εμποδίσει τον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν. Είναι ο μοναδικός στόχος που έχουν αλλά ο λαοφιλέστερος σύλλογος της χώρας είναι γεννημένος για να δίνει μάχες. Και τις μάχες ο Ολυμπιακός ξέρει πώς να τις κερδίζει. Το έχει αποδείξει από την μέρα ίδρυσης του, στις 10 Μαρτίου 1925.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι και πάλι εκεί για να στηρίξει την ομάδα του, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση που έχει να κάνει με την τεράστια δυναμική της ομάδας του Πειραιά. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα δείξουν την δύναμη τους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της διοίκησης για αγορά των εισιτηρίων διαρκείας.

Η νέα σεζόν ξεκινά από την Πέμπτη για τους φίλους του Ολυμπιακού και οι οπαδοί των ερυθρόλευκων θα στηρίξουν με όλη τους την δύναμη, την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση των πειραιωτών για την δημιουργία μιας νέας ομάδας.

Μιας ομάδας που θα έχει όλα τα εφόδια για να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια. Θα το καταλάβουν όλοι από την πρώτη κιόλας μέρα διάθεσης των διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, η τεράστια δύναμη της ομάδας του Πειραιά είναι έτοιμος να δώσει την μεγάλη μάχη στο πλευρό του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ