Ντράπηκε και η ντροπή

Ντράπηκε και η ντροπή

Ήταν μια ακόμα «μαύρη» Κυριακή στον θλιβερό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και κανείς δεν μπορεί να ελπίζει ότι η επόμενη αγωνιστική μπορεί να είναι καλύτερη

Τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν ξεφύγει εδώ και πολύ καιρό και η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Κι όμως σε κάθε αγωνιστική υπάρχουν και χειρότερα, με αποτέλεσμα να φτάνει κάποιος σ’ ένα και μοναδικό συμπέρασμα.

Ο κατήφορος δεν έχει τέλος, η κατάντια είναι απερίγραπτη. Κι εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα καμιά πρόθεση για λήψη αποφάσεων, που σκοπό θα έχουν να δώσουν τέλος σ’ ένα καθεστώς ανυποληψίας που βασανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: «Οι εκτελεστές της συμμορίας» Παπαπέτρου και Γκορτσίλας έστησαν τον Ολυμπιακό και οι ακατάλληλοι Υπουργοί Oικονόμου και Κατσαφάδος δεν…

Ντράπηκε και η ντροπή με τα όσα έγιναν στο Βόλο, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη θεσσαλική ομάδα. Οι αποφάσεις του διαιτητή, Παπαπέτρου αλλά και οι εισηγήσεις που δέχθηκε από το VAR ήταν εξωφρενικές και προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση της ομάδας του Πειραιά.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πειραιώτες περιγράφει πλήρως την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ποδόσφαιρο στην χώρα μας, με Παπαπέτρου και Γκορτσίλα ν’ ακυρώνουν τα γκολ του Ολυμπιακού στο Βόλο, να μην δίνουν πέναλτι υπέρ των «ερυθρόλευκων» σε ξεκάθαρες παραβάσεις, αλλά ν’ αφήνουν την ομάδα του Πειραιά με δέκα παίκτες από το 18’.

Τι να πρωτοπεί άραγε κάποιος για τις συγκεκριμένες αποφάσεις; Ντράπηκε και η ντροπή με τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό, με προφανή στόχο ένα «μπλόκο» στον Ολυμπιακό.

Ακόμα και τα λόγια φαντάζουν «φτωχά» μπροστά στις εικόνες και τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης. Όλα τα είδε εναντίον των «ερυθρόλευκων» ο Παπαπέτρου και τα έκανε θάλασσα με τα σφυρίγματά του.

Ο Ολυμπιακός βεβαίως δεν έμεινε στην ανακοίνωσή του, μόνο στις διαιτητικές αποφάσεις.

Η ομάδα του Πειραιά ήταν καυστική στην τοποθέτησή της και σε ότι αφορά τη στάση της αστυνομίας στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη χρήση δακρυγόνων και τους σοβαρούς κινδύνους που προκλήθηκαν.

Οι πειραιώτες κάνουν λόγο για «ανύπαρκτα υπουργεία αθλητισμού και προστασίας του πολίτη που έβαλαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές» και είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι καταγγέλλουν στην ανακοίνωσή τους, ότι κρυμμένοι άνδρες της ΥΜΕΤ στις εξέδρες του Σταδίου, πέταξαν βόμβες κρότου λάμψης κατά οικογενειών.

Υπάρχουν βεβαίως και τα βίντεο, τα οποία ανέβηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εικόνα περιγράφει τα πάντα και μιλάμε για πολύ σημαντικό θέμα, καθώς θα πρέπει να αναληφθεί και η ευθύνη για την συγκεκριμένη στάση.

Ήταν μια ακόμα «μαύρη» Κυριακή στον θλιβερό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και κανείς δεν μπορεί να ελπίζει ότι η επόμενη αγωνιστική μπορεί να είναι καλύτερη.

Χειρότερη μπορεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ